Ma nije dobra je ona vidiš da će me sa frendicom upoznatOva sig toliko mi se cini nema zivota, previse joj dosadno u zivotu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije dobra je ona vidiš da će me sa frendicom upoznatOva sig toliko mi se cini nema zivota, previse joj dosadno u zivotu
Možda je frendica frend pa bu te zguzio . Ako je gfe bit će tebi dobro. Bitno da ima gfe nebitno jel muško ili žensko ili transic. Jel tak ninja mindja.Ma nije dobra je ona vidiš da će me sa frendicom upoznat
Pa ako si vidio Recenziju šta nisi riskirao nego si tražio preporuke. Ajd se odluci jesi vidio recenzije jesi tražio preporuke . Latine su ti sve vrhunske vise manje i neces pogriješit s njima.Ja kao prvo nisam trazio preporukuku sto se tice viky nego sam vidio odlicnu recenziju, kao drugo dodem dvaput godisnje u hrvatsku,a logicno je da cu trazit preporuka od nekoga tko zivi u hrvatskoj s tim da ima odlicne recenzije, kao sto sam rekao bezbroj puta nije problem naci preko oglasnika jer pun je ili latinu, ali je problem naci jako dobru, da zivim u hrvatskoj sigurno nebi trazio preporuka jer bi sigurno sam naso, ali posto dodem na godisnji samo dva tjedna hocu da odmah znam kod koje ici
Haha nije tak ja volim samo žene a nebi mi to Sig napravilaMožda je frendica frend pa bu te zguzio . Ako je gfe bit će tebi dobro. Bitno da ima gfe nebitno jel muško ili žensko ili transic. Jel tak ninja mindja.
Volio sam i ja samo rakiju dok nisam probao gemišt.Haha nije tak ja volim samo žene a nebi mi to Sig napravila
Pobit Ce vas njena frendica ko zeceveHaha nije tak ja volim samo žene a nebi mi to Sig napravila
Jesu latine dobre, ali ne radit tako dobro kao vikyPa ako si vidio Recenziju šta nisi riskirao nego si tražio preporuke. Ajd se odluci jesi vidio recenzije jesi tražio preporuke . Latine su ti sve vrhunske vise manje i neces pogriješit s njima.
Sretno joj s ninjom.Pobit Ce vas njena frendica ko zeceve
Jesi probao? Nisi. Ja bio kod par Latina i svaka je bila dobra svaka s drugačijim pristupomJesu latine dobre, ali ne radit tako dobro kao viky
Sad bu ti ninja povedao: “Ma neće dobra je njena frendica super je ona cura i sviđa mi se kužiš. Sig mi pričala o njoj”. Iako nije bio ali super mu jePobit Ce vas njena frendica ko zeceve
Možda rade ali ne za male pare ko Viki kužišJesu latine dobre, ali ne radit tako dobro kao viky
Bio sam naravno jer ovdje gdje ja zivim pun kurac ima latinaJesi probao? Nisi. Ja bio kod par Latina i svaka je bila dobra svaka s drugačijim pristupom
Ako joj frendica dobra ako ju ne rijesi prvi puta nece nikadSad bu ti ninja povedao: “Ma neće dobra je njena frendica super je ona cura i sviđa mi se kužiš. Sig mi pričala o njoj”. Iako nije bio ali super mu je
Latine su ti 200-250€ 1h. Znaci Federer će ih platit 20000€Možda rade ali ne za male pare ko Viki kužiš
Doci će i pitat jel radi gfe. Mislit će da je neka cafuta kojoj treba platitAko joj frendica dobra ako ju ne rijesi prvi puta nece nikad
Jesi ti probao viky?Nisi,pa ni neznas kako ona radiJesi probao? Nisi. Ja bio kod par Latina i svaka je bila dobra svaka s drugačijim pristupom
Meni nije štela dati savjete kako se riješit osa sa krušaka i šljiva. Morti sam je trebao prvo zabaviti u spavaćoj pa onda bi morti i dobil savjete kakveNinja pitaj sig jel joj frendica radi gfe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|