Znam kad ih nema u Zg na ege javila mi se na fb nekaiz Kine i dopisivala se malo i jako je slatka ali nije htjela doći u Zg a meni Kina predaleko jbgMoras probat azijatkinje uvijek nasmijane, slatke,pristupacne, vatrene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam kad ih nema u Zg na ege javila mi se na fb nekaiz Kine i dopisivala se malo i jako je slatka ali nije htjela doći u Zg a meni Kina predaleko jbgMoras probat azijatkinje uvijek nasmijane, slatke,pristupacne, vatrene
Stari ja nisam rasist, jednostavno nemogu imat sex sa crnkinjomKlasična filmska američka priča bogataša. Svi filmovi koje sam gledao tako bogataši imaju peneza svaku večer s drugom kurvom i rasisti.
Za pravu ljubav ništa nije daleko. Da ja ocu neku ludo upoznat otišao bi i na kraj svijeta da treba, pa makar to bilo malo kinesko si za koje niko nikad cuo nije osim njegovih stanovnika.Znam kad ih nema u Zg na ege javila mi se na fb nekaiz Kine i dopisivala se malo i jako je slatka ali nije htjela doći u Zg a meni Kina predaleko jbg
A vidiš mene crnkinje pale šteta kaj ova Hot Annie nije htjela gfe i oral sa kondomom inače prekrasna crnkinjaStari ja nisam rasist, jednostavno nemogu imat sex sa crnkinjom
Nemoš ni sa Sig koliko sam pročitaoStari ja nisam rasist, jednostavno nemogu imat sex sa crnkinjom
Tako je ispalo jer si rekao da ih nikad nisi volio. Zasto ne možeš imat isto ti je picka je picka. Jel bila bijela crna ili šta ja znam sad neka mulatkinjaStari ja nisam rasist, jednostavno nemogu imat sex sa crnkinjom
P mogao si rec da oces gfe i oral s kondomom ak neće tražit pare nazadA vidiš mene crnkinje pale šteta kaj ova Hot Annie nije htjela gfe i oral sa kondomom inače prekrasna crnkinja
Ali crnkinje meni ne mogu biti zgodneTako je ispalo jer si rekao da ih nikad nisi volio. Zasto ne možeš imat isto ti je picka je picka. Jel bila bijela crna ili šta ja znam sad neka mulatkinja
Sto ces ako vidiš Recenziju za neku i hvale je dođeš a nije ti zgodna?Ali crnkinje meni ne mogu biti zgodne
Meni su predivne Rihana ,BeyonceAli crnkinje meni ne mogu biti zgodne
Meni je Pamela anderson.J.lo pa ih ne mogu jebat odnosno ne može nitko od nas .Meni su predivne Rihana ,Beyonce
Zna se sta cu, okret i to je toSto ces ako vidiš Recenziju za neku i hvale je dođeš a nije ti zgodna?
Sad će doc Federer i rec ja mogu imam para zgodan sam i plodan.Meni je Pamela anderson.J.lo pa ih ne mogu jebat odnosno ne može nitko od nas .
I istekne ti godišnji, a ništa jebao nisiZna se sta cu, okret i to je to
E za to trebas nemanja 5,6 na spisku o dobrim recenzijama i jedna ce biti dobra, nevjerojujem da ce svih 5,6 biti lazne recenzijeI istekne ti godišnji, a ništa jebao nisi
Jel platiš pa se okreneš ili joj pokažeš bunt love pa onda okret neka pati kad vidi što je izgubila?Zna se sta cu, okret i to je to
Dam joj 50€ zaJel platiš pa se okreneš ili joj pokažeš bunt love pa onda okret neka pati kad vidi što je izgubila?
Dam joj 50€ za kavu pa se okrenemDam joj 50€ za
Znao sam, galantno....nema štaDam joj 50€ za kavu pa se okrenem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|