A jel si se družio sa azijatkinjom ?Bio sam naravno jer ovdje gdje ja zivim pun kurac ima latina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel si se družio sa azijatkinjom ?Bio sam naravno jer ovdje gdje ja zivim pun kurac ima latina
Jesam I mogu ti reci da su azijatkinje sigurno bolje od latinaA jel si se družio sa azijatkinjom ?
A azijati?Jesam I mogu ti reci da su azijatkinje sigurno bolje od latina
A nismo se još našli rekla Sigi da ćemo se naći kad dođe sa moraNinja kako napreduješ sa siginom frendicom? Jel kuha dobro . Još uvijek čekam da me sig predstavi da je pitam neke savjete
Azijatkinje predobro rade GFEJesam I mogu ti reci da su azijatkinje sigurno bolje od latina
Jel su vatrene u krevetuJesam I mogu ti reci da su azijatkinje sigurno bolje od latina
Ajmo sad redom. Jesi bio sa Kineskinjama , japankama. Azijatkinje su i jedne i druge ako se dobro sjećam zemljopisa. Istina imao sam 3,al profesorica me nije volila. Jesi bio sa Ruskinjama, sa Tajlanđankama sa Afroamerikanka.Jesam I mogu ti reci da su azijatkinje sigurno bolje od latina
I meni je želja ih probat nakon kaj sam crnkinje probaoAzijatkinje predobro rade GFE
Probao si samo Cold Annie . Koju si još probao da ih ima više? Ona mala gemma koju si hvalio , a ona po meni nije bas crnkinjaI meni je želja ih probat nakon kaj sam crnkinje probao
Sa svima sam bio osim iz afrike, snjima nebi nikadAjmo sad redom. Jesi bio sa Kineskinjama , japankama. Azijatkinje su i jedne i druge ako se dobro sjećam zemljopisa. Istina imao sam 3,al profesorica me nije volila. Jesi bio sa Ruskinjama, sa Tajlanđankama sa Afroamerikanka.
Jednostavnije pitanje sa kojom nisi bio ajmo tako ? Mislim na podrijetlo japanke Ruskinje i slično tome
Da Gemma je mulatkinja ali ima crne bradavice i crnu pičkicuProbao si samo Cold Annie . Koju si još probao da ih ima više? Ona mala gemma koju si hvalio , a ona po meni nije bas crnkinja
Zakaj ne pa to su one prave crnkinje meni su superSa svima sam bio osim iz afrike, snjima nebi nikad
Moras probat azijatkinje uvijek nasmijane, slatke,pristupacne, vatreneI meni je želja ih probat nakon kaj sam crnkinje probao
Kada bi mi u Zagrebu znali šta znači to.Pa što ste se svi tolko uhvatili SIG, njene frendice i Ninje...? SIG je odlučila napraviti nešto jako lijepo, prijateljsko, pohvalno i posve benigno.... Spojiti (ili pokušat barem, ionako dalje sve ovisi o njima samima) svoju frendicu iz života i svog frenda iz virtualnog dijela života... Pa što nije to hvalevrijedno? U Zagorju postoji izraz "pizdojalec"... Nadam se da taj izraz vrijedi za što manje muškaraca tu...
Neznam,ctkinje nikad nisam volioZakaj ne pa to su one prave crnkinje meni su super
Bravo prekrasno si to napisao Sigi to iz prijateljskih namjera će napravitPa što ste se svi tolko uhvatili SIG, njene frendice i Ninje...? SIG je odlučila napraviti nešto jako lijepo, prijateljsko, pohvalno i posve benigno.... Spojiti (ili pokušat barem, ionako dalje sve ovisi o njima samima) svoju frendicu iz života i svog frenda iz virtualnog dijela života... Pa što nije to hvalevrijedno? U Zagorju postoji izraz "pizdojalec"... Nadam se da taj izraz vrijedi za što manje muškaraca tu...
Zna se i u Zagrebu...Kada bi mi u Zagrebu znali šta znači to.
Klasična filmska američka priča bogataša. Svi filmovi koje sam gledao tako bogataši imaju peneza svaku večer s drugom kurvom i rasisti.Neznam,ctkinje nikad nisam volio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|