Ne@Ninja jel poslao @Federer31 200 eur za preporuku ili ceka placu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne@Ninja jel poslao @Federer31 200 eur za preporuku ili ceka placu?
Nadaj se...
Javit cu ti se u pp ali evo cekam...
A i zakaj bi te blokirali ti si baš zabavna kužiš Sigi jel tak SombiJavit cu ti se u pp ali evo cekam...
Evo me sombi...dosao vas malo.pozdravit.Odkud ti marijole?
Zato kaj su picke...A i zakaj bi te blokirali ti si baš zabavna kužiš Sigi jel tak Sombi
Ma briga te za njih mislim da ostali forumaši bi željeli da ostaneš na forumu jel takoZato kaj su picke...
Sigi pa onda mi se trebaš prije javit u pp prije nego te blokiraju jel takJavit cu ti se u pp ali evo cekam...
Ma taj bude od Ninje trazio da mu plati gemist. Nema taj za kiflu.@Ninja jel poslao @Federer31 200 eur za preporuku ili ceka placu?
Da ti ninja nisi fulo rupu pa ga sinisi utero pa te hvali sadMa nisam Sinišu nego njegovu prijateljicu u troje nisam peder jbt
Haha ma ne kaj je tebi ja dobro gađam samo u picuDa ti ninja nisi fulo rupu pa ga sinisi utero pa te hvali sad
Naravno da neće . Jer ako ti je racun blokiran možeš jedino vidit da ti piše da ti je suspendiran i razlog i datum fo kad ak je privremeno ako je trajno nema datuma i nemozes ništa ne možeš se ni odjavitSigi ak te blokiraju jel ćeš mi se moći javiti na pp
Pa zato sam i reko Sigi da mi se prije javi u pp jel se moramo naći na kavi kužišNaravno da neće . Jer ako ti je racun blokiran možeš jedino vidit da ti piše da ti je suspendiran i razlog i datum fo kad ak je privremeno ako je trajno nema datuma i nemozes ništa ne možeš se ni odjavit
Ja kao prvo nisam trazio preporukuku sto se tice viky nego sam vidio odlicnu recenziju, kao drugo dodem dvaput godisnje u hrvatsku,a logicno je da cu trazit preporuka od nekoga tko zivi u hrvatskoj s tim da ima odlicne recenzije, kao sto sam rekao bezbroj puta nije problem naci preko oglasnika jer pun je ili latinu, ali je problem naci jako dobru, da zivim u hrvatskoj sigurno nebi trazio preporuka jer bi sigurno sam naso, ali posto dodem na godisnji samo dva tjedna hocu da odmah znam kod koje iciE moj @Federer31 da imas toliko para, ne bi ti od ninje trazio preporuku..
Carol i Emma ne postoje
Gdje su nestale Carol i Emma? Nešto se ne javljaju u zadnje vrijeme... Ili sam ja nešto propustio? Da nije faks počeo...?
Da Sigica je zakonDa nema sigice ne bi ni bilo foruma
Ova sig toliko mi se cini nema zivota, previse joj dosadno u zivotuTocno plus pretocno...
"Tako je...!!!" Povikaše svi u glas...Ma briga te za njih mislim da ostali forumaši bi željeli da ostaneš na forumu jel tako
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|