Sisata i guzata
Well-known member
Hvalaaada, promatrajuci zivot lavova mnogo toga mozemo nauciti.Dobra profilna SIG...! Mačkica i mačak...!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvalaaada, promatrajuci zivot lavova mnogo toga mozemo nauciti.Dobra profilna SIG...! Mačkica i mačak...!
Hahah ali tekst majko mila od A do Z..Boze, kako godine lete
Boze, juce bila si dete
Danas, mlada, prelepa zena
Za ljubav rodjena
Lijepa profilna SigiHahah ali tekst majko mila od A do Z..
"nemoj, ja nisam dobar ni sebi, srecu ti doneo ne bi..."
Haha možda si me vozio nikad se nezna@Ninja snoći sam se vozio u boltu i priča frajer kakvih sve ima i da ga udave glupostima. Sjetio sam se svoje vožnje bolta i jednog lika što me davio s pričom kako mu neka kurva odlična sad si razmislim da nisam morti tebe vozio taj put.
Odlično je bilo razbili smo janeze golman ih spašavao zato je bilo samo 3:0Ma nisam. Zujao na kompu nešto nisam ni gledao. Zadnju gledao sa Rusijom pa se nasekirao. Al cuo po susjedu da je bilo dobro
Morti ga prebila žena, pa je bio u bolnici di je bila medicinska sestra vitka plavuša, pa je platio račun bolnici i misli da je bio sa viki.Da, ako je bio...
Jutro Sigi i ostali kaj se radi ?Lijepa profilna Sigi
Blago tebi onda...još nešto tebi na znanje....Ninja jebe kao Hektor)
Tocno plus pretocno...E moj @Federer31 da imas toliko para, ne bi ti od ninje trazio preporuku..
Evo prezivljava se...Jutro Sigi i ostali kaj se radi ?
Ej Sigi si vidla kak me Siniša hvali hahaTocno plus pretocno...
Još uživaš na moru jel takEvo prezivljava se...
Ej Sigi si vidla kak me Siniša hvali haha
Ninja pa kad si sinisu jebao??
Ma da.. uzivam...Ej Sigi si vidla kak me Siniša hvali haha
Još uživaš na moru jel tak
Sigi ak te blokiraju jel ćeš mi se moći javiti na ppAko ja napisem da je Federer peder hoce li me konacno blokirat? Aj da vidimo i to cudo...
Federer je pederer.
Javit cu ti se u pp ali evo cekam...Sigi ak te blokiraju jel ćeš mi se moći javiti na pp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|