Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
još nešto tebi na znanje....Ninja jebe kao Hektor)Naravno...ok je on...
Nikad cula ni jednu njezinu pjesmu iskreno, ali mogu da netko pusti, zasto ne...
A da izgleda zgodna je zena
Opća opasnost ima lijepe rock balade super suKoji ti je favorit u rocku? Molim te samo mi nemoj napisati opca opasnost.
Haha nemoj me tak hvalitjoš nešto tebi na znanje....Ninja jebe kao Hektor)
Haha drago mi je ali... Iz privatnih razloga prekocit cu....još nešto tebi na znanje....Ninja jebe kao Hektor)
Domacem ili stranom? Pod domaci smatram cijelu bivsu jugoslaviju.. Van Gogh, Riblja Corba, Indexi...Koji ti je favorit u rocku? Molim te samo mi nemoj napisati opca opasnost.
Takoder grupa Kerber za koju mi je prvi put rekao bas vlasnik jednog narodnjackog kluba...Domacem ili stranom? Pod domaci smatram cijelu bivsu jugoslaviju.. Van Gogh, Riblja Corba, Indexi...
Ajde ok, glavno da bijelo dugme nisi navela, mada znam da i njih sigurno obozavas. Corbu sam uvijek odbijao slusat jer je lik cetnik i ima pjesmu e moj druze zagrebacki gdje pjeva kak ce zapalit zagreb, govnar usrani.Domacem ili stranom? Pod domaci smatram cijelu bivsu jugoslaviju.. Van Gogh, Riblja Corba, Indexi...
A stranu?Domacem ili stranom? Pod domaci smatram cijelu bivsu jugoslaviju.. Van Gogh, Riblja Corba, Indexi...
Kad cujem pjesmu kazem ti jel dobra ili nije.. Ali ne volim predrasude prema ljudima koji slusaju ovo ili ono.A stranu?
Mrzim cajke, a bio sam dosta puta vani na cajkama, cak mi je i u jebenom necu bilo dobro, nemam predrasude. Ostalo mi je u sjecanju kak se neki nabildani kepec od zastitara upucavao nekoj curi tako da joj je prico kog je sve istukao. Cura se ziva usrala dok ga je slusala hah.Kad cujem pjesmu kazem ti jel dobra ili nije.. Ali ne volim predrasude prema ljudima koji slusaju ovo ili ono.
Ja sam sa svima njima na ratnoj nozi hah...Mrzim cajke, a bio sam dosta puta vani na cajkama, cak mi je i u jebenom necu bilo dobro, nemam predrasude. Ostalo mi je u sjecanju kak se neki nabildani kepec od zastitara upucavao nekoj curi tako da joj je prico kog je sve istukao. Cura se ziva usrala dok ga je slusala hah.
Sa ekipom iz neca?Ja sam sa svima njima na ratnoj nozi hah...
Sa svima od tamo osim sa nsjstarijim vlasnikom... Ukljucujuci sve redare... Ali ako se nisu promijenili od 2015.godineSa ekipom iz neca?
Daj nam ispricaj neke od scena koje si dozivila u cajkaskim klubovima. Oduvijek me intrigirao taj svijet heh.Sa svima od tamo osim sa nsjstarijim vlasnikom... Ukljucujuci sve redare... Ali ako se nisu promijenili od 2015.godine
Ma jebote rock, daj nam neke price. HahEto vecerasnja...
Pa nisam iskreno... Naravno, prilaze ti razni ljudi, tj prilazi svatko svakome ali ignoriras, ne prihvacas pice i uvijek imas svoj prijevoz tako da nema beda...Daj nam ispricaj neke od scena koje si dozivila u cajkaskim klubovima. Oduvijek me intrigirao taj svijet heh.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|