Jesi siguran ? Možda imaš s nekom prijateljicom noći djecu , a to ni ne znasNemam ženu ni djecu haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi siguran ? Možda imaš s nekom prijateljicom noći djecu , a to ni ne znasNemam ženu ni djecu haha
Ej znaš koja mi dobra ona Samo pijan moguEvo Ninja...
"Boze, ti mene zoves na pice..
Nemoj bit cu ti bolno otkrice
Nemoj, ne trazi ljubav od mene
Ja nisam sreca za zene..."
,
Sinan je covjek s dusom!kakva glazba, baš ste čobani
Bio naravno...Sinan je covjek s dusom!
Dobar je bio a i Bane Bojanić dobar jeldaBio naravno...
Jest, ali meni najdrazi su Sinan, Saban i Sasa Matic..Dobar je bio a i Bane Bojanić dobar jelda
A meni Halid BešlićJest, ali meni najdrazi su Sinan, Saban i Sasa Matic..
Uuu da... Halid, covjek iz naroda...A meni Halid Bešlić
I Mile KitićJest, ali meni najdrazi su Sinan, Saban i Sasa Matic..
Da bio na njegovim koncertima uvijek dernekUuu da... Halid, covjek iz naroda...
Ej Jura jel se čeka tekma si kupio pive ?Jesi siguran ? Možda imaš s nekom prijateljicom noći djecu , a to ni ne znas
Meni zanr nije bitan... Imam svoje favorite i u rocku, i u rapu, doslovno mogu poslusat i Lidiju Bacic ali od glazbe ocekujem kao i od ljudi, da ima energiju i emocijuDa bio na njegovim koncertima uvijek dernek
PredobroPitaj svog pajdu Federera kak mu u braku ?
Ja volim elektronsku glazbu najviše ali slušam i ostale vrste glazbeMeni zanr nije bitan... Imam svoje favorite i u rocku, i u rapu, doslovno mogu poslusat i Lidiju Bacic ali od glazbe ocekujem kao i od ljudi, da ima energiju i emociju
Meni je Lidija više za pogledati.....pazite na Ninju,nemojte mu što nažao učinitiMeni zanr nije bitan... Imam svoje favorite i u rocku, i u rapu, doslovno mogu poslusat i Lidiju Bacic ali od glazbe ocekujem kao i od ljudi, da ima energiju i emociju
Naravno...ok je on...Meni je Lidija više za pogledati.....pazite na Ninju,nemojte mu što nažao učiniti
Da slažem se Lidija je dobra za pogledatNaravno...ok je on...
Nikad cula ni jednu njezinu pjesmu iskreno, ali mogu da netko pusti, zasto ne...
A da izgleda zgodna je zena
Koji ti je favorit u rocku? Molim te samo mi nemoj napisati opca opasnost.Meni zanr nije bitan... Imam svoje favorite i u rocku, i u rapu, doslovno mogu poslusat i Lidiju Bacic ali od glazbe ocekujem kao i od ljudi, da ima energiju i emociju
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|