Super mlađe je slađeU svakom slucaju mladja je od njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super mlađe je slađeU svakom slucaju mladja je od njega
Ja sam mu vec rekla da ne radim.. A pogotovo ne gfe...Joj tebi svaka fali. Da dojde baba od 60 let povedao bi zgodna si mi . Ajmo na kavu jel radiš gfe? Poslje bi je hvalio tu
Tvojih godina SigiU svakom slucaju mladja je od njega
Pazi da ti ne uvali neku skart robuNe kaže Sigi da ću sve vidjet uživo da imam povjerenja u nju
Da...Tvojih godina Sigi
To ću sa frendicom ak kliknemo hahaJa sam mu vec rekla da ne radim.. A pogotovo ne gfe...
Samo nemoj radit pritisak i pokazivat koliko si ocajan....To ću sa frendicom ak kliknemo haha
Toj frendici nebi bio u koži, a da zna šta je čeka nebi ni išla na kavu.To ću sa frendicom ak kliknemo haha
Nije... Samo je solo zena i dobro bi joj doslo drustvoSig kaj ti se tolko zamjerila frendica kad joj ninju uvaljuješ ?
Sretno joj s ninjom.Nije... Samo je solo zena i dobro bi joj doslo drustvo
Možda voli starijeNinja ako ti namjesta neku mladu zgodnu budi siguran da nesto nije u redu s njom ili se sig jebeno nesto zamjerila
Daj mi broj od nje. Jel zgodna ? Moram je nešto pitati u vezi kuhanja .Nije... Samo je solo zena i dobro bi joj doslo drustvo
Ma jos ni za ninju nisam smislila kako ga predstavitDaj mi broj od nje. Jel zgodna ? Moram je nešto pitati u vezi kuhanja .
Pa reci da si me upoznala preko društvenih mreža hahaMa jos ni za ninju nisam smislila kako ga predstavit
Ninja sad ozbiljno ako imas prilike na prvom dateu to rijesiMožda voli starije
Hah zna ona da ja nisam od takvih upoznavanja...Pa reci da si me upoznala preko društvenih mreža haha
A jel zna da si na ovom forumu ?Hah zna ona da ja nisam od takvih upoznavanja...
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|