Jos si ovdje ??
Imam blagi osjećaj da i jebeš samo kad si na godišnjem. I to tu kod nas na brdovitom Balkanu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos si ovdje ??
Imam blagi osjećaj da i jebeš samo kad si na godišnjem. I to tu kod nas na brdovitom Balkanu.
Ne bi ti bio sponzor, ipak ne volim mlade dečke nego mlade cureOj, os mi biti sponzor ? onda ja vise necu morati raditi vani
Danas zadnji dan, to je sigurnoJos si ovdje ??
Cucek se zbudil. Dosad bio viki viki, a sad odma na druge skače .Dobro da te nije izbrisao admin nebi išli na kavu
Pa gle, nisam vise tako mlad, a to sto volis cure je skroz ok ti mi samo posaljes novce i to je to; ne trebamo se niti vidjeti :dNe bi ti bio sponzor, ipak ne volim mlade dečke nego mlade cure
Tako sam ja povedao neću vise kod kurvi, a onda pocugal par časa gemišta i promijenil mišljenje . Ona 12 je bila rizična za promjenu mišljenja.Danas zadnji dan, to je sigurno
Jbg sponzorstvo ipak treba zaslužiti.Pa gle, nisam vise tako mlad, a to sto volis cure je skroz ok ti mi samo posaljes novce i to je to; ne trebamo se niti vidjeti :d
Proklet bioDobro da te nije izbrisao admin nebi išli na kavu
Hm, istina... Nisam tako razmisljao hahaJbg sponzorstvo ipak treba zaslužiti.
ZaštoProklet bio
Uvalio me, a lijepo mi bilo dva tjedna bez vas...
Vidis da alkohol lose utjece na tebeTako sam ja povedao neću vise kod kurvi, a onda pocugal par časa gemišta i promijenil mišljenje . Ona 12 je bila rizična za promjenu mišljenja.
A ti si nama falilaUvalio me, a lijepo mi bilo dva tjedna bez vas...
Ne navikavajte se ahahhA ti si nama falila
Povedao je meni doktor da prestanem cugat. Morti si bila gdje snjim?Vidis da alkohol lose utjece na tebe
U svakom slucaju mladja je od njegaNinja jesi ti saznao dimenzije i godinu proizvodnje sigine frendice
Ne kaže Sigi da ću sve vidjet uživo da imam povjerenja u njuNinja jesi ti saznao dimenzije i godinu proizvodnje sigine frendice
Nisam ali dobro ti je rekao.Povedao je meni doktor da prestanem cugat. Morti si bila gdje snjim?
Joj tebi svaka fali. Da dojde baba od 60 let povedao bi zgodna si mi . Ajmo na kavu jel radiš gfe? Poslje bi je hvalio tuA ti si nama falila
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|