Nema problema javi se na forumu kad dođeš u Zg oktamo negdje 10mj kad se vratim s puta,prije teško
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema problema javi se na forumu kad dođeš u Zg oktamo negdje 10mj kad se vratim s puta,prije teško
Samo se vi držite svoje drage SiG,Evo Sisata se ispucala na forumu, došle nove nade
Isto ko i sve vasSamo se vi držite svoje drage SiG,
Kruže glasine po raznim portalima i forumima da je se mora prvo uvaljati u brašno kako bi se moglo pronaći gdje je vlažna
e jebiga sad ti otpada meeting samnom jer ne poštuješ mlađe djevojke kao i svi vi. heheIsto ko i sve vas
Ja volim mlađe djevojkee jebiga sad ti otpada meeting samnom jer ne poštuješ mlađe djevojke kao i svi vi. hehe
to šta voliš nema veze s rispektom kojeg ja spominjem iznad. ajd razmisli još jednom, možeš ti to!Ja volim mlađe djevojke
Ma poštujem ja mlade cure vjeruj mito šta voliš nema veze s rispektom kojeg ja spominjem iznad. ajd razmisli još jednom, možeš ti to!
Imate admina da vas zabavlja, nije mi ponudeno dovoljno para(SA se slabo prodaje)Evo Sisata se ispucala na forumu, došle nove nade
Ninja necu rec da si glup ali smanjene si inteligencije hahah...Ma poštujem ja mlade cure vjeruj mi
Vjv ti je mali...Samo se vi držite svoje drage SiG,
Kruže glasine po raznim portalima i forumima da je se mora prvo uvaljati u brašno kako bi se moglo pronaći gdje je vlažna
ako slucajno misliš na mene, samoNinja necu rec da si glup ali smanjene si inteligencije hahah...
Ako vec sere o mladim djevojkama sta kaci slike cetrdesetogodisnjakinja..
Cao Admine... Jbg sta me nisi izbrisao kad sam te trazila...ako slucajno misliš na mene, samo
još za kraj da kažem da si za 20god promašila u procjeni, al kužim .. pozz i tebi
bome ti imaš težih psihičkih problema draga curo. CaoCao Admine... Jbg sta me nisi izbrisao kad sam te trazila...
A ko je rekao da ćemo se naći?e jebiga sad ti otpada meeting samnom jer ne poštuješ mlađe djevojke kao i svi vi. hehe
pa ono, u inboxu me pitaš i tu pises naznake za to pa, nema potrebe za ovim jer ne ispadaš zanimljiv s tom rečenicom. mislim, ja odmah mogu rec da nećemoA ko je rekao da ćemo se naći?
pa ono, u inboxu me pitaš i tu pises naznake za to pa, nema potrebe za ovim jer ne ispadaš zanimljiv s tom rečenicom. mislim, ja odmah mogu rec da nećemo
Aj ćapa ono, u inboxu me pitaš i tu pises naznake za to pa, nema potrebe za ovim jer ne ispadaš zanimljiv s tom rečenicom. mislim, ja odmah mogu rec da nećemo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|