Tako je nemam ni ženu ni djecu hahaNjega kuci niko ne ceka
U tome i jeste problem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je nemam ni ženu ni djecu hahaNjega kuci niko ne ceka
U tome i jeste problem...
Eto.... Tu lezi korijen svih vasih problema...Niko da pita šta radim kako sam
Mene kuci niko ne ceka
tamo samoca caruje
Dosta mi je kurvi zasadZasto neces kod nje ici?
Idi ti ak te zanimaDosta mi je kurvi zasad
Čekam tvoju recenziju da znam koja je boljaIdi ti ak te zanima
Korijen naših problema lezi u Federeru i njegovom ponašanju .Eto.... Tu lezi korijen svih vasih problema...
Budeš se načekao onda jel tako skoro neću ićiČekam tvoju recenziju da znam koja je bolja
Korijen @Ninja problema leži u tome što mu nikad nisi dala vode iz bokala i pič…, a gospon se napalio. Možda i vijagre uzeo. Otišao do Latine razočarao se na kraju morao do bakice ispod savskog mosta da mu izdrka i popusi. Eto tu lezi korijen njegovih problema.Eto.... Tu lezi korijen svih vasih problema...
Nije istina Gemma me zadovoljila a Hot Annie nije i Viki me najviše zadovoljila tak da znašKorijen @Ninja problema leži u tome što mu nikad nisi dala vode iz bokala i pič…, a gospon se napalio. Možda i vijagre uzeo. Otišao do Latine razočarao se na kraju morao do bakice ispod savskog mosta da mu izdrka i popusi. Eto tu lezi korijen njegovih problema.
Korijen mojih problema leži u tome. Što mi ponestalo pive, a nitko nakon 22 h ne prodaje pivo i alkoholna pića . Trijezan ne mogu ja ove gluposti citat. Kad dođem uvijek isto svađa i problemi. Onaj tamo kuka sto je bio kod Latine platio previše nezadovoljan, onaj kuka ženska stavila fejk slike . Onaj kuka za sig sto nije bio s njom Itd. Ne možeš to trijezan pratit poludiš .Eto.... Tu lezi korijen svih vasih problema...
Ja ne pijem vec 20 dana... Al stvarno.. Probaj super je...Korijen mojih problema leži u tome. Što mi ponestalo pive, a nitko nakon 22 h ne prodaje pivo i alkoholna pića . Trijezan ne mogu ja ove gluposti citat. Kad dođem uvijek isto svađa i problemi. Onaj tamo kuka sto je bio kod Latine platio previše nezadovoljan, onaj kuka ženska stavila fejk slike . Onaj kuka za sig sto nije bio s njom Itd. Ne možeš to trijezan pratit poludiš .
Jesi ti njih zadovoljio . Ja uvijek te žene zadovoljim. Je viki te zadovoljila da nisi mogao svršit . Da si nađeš curu koja ce te zsdovoljit jesi o tome razmišljao i da se ozenis. Vrijeme ti 58 godina imaš kad ces se zenit ak ne sad. U 84? Nit kuceta nit mačeta .Nije istina Gemma me zadovoljila a Hot Annie nije i Viki me najviše zadovoljila tak da znaš
Pa di ce se sad zenit kad vec deda treba bitJesi ti njih zadovoljio . Ja uvijek te žene zadovoljim. Je viki te zadovoljila da nisi mogao svršit . Da si nađeš curu koja ce te zsdovoljit jesi o tome razmišljao i da se ozenis. Vrijeme ti 58 godina imaš kad ces se zenit ak ne sad. U 84? Nit kuceta nit mačeta .
Ja više ne kukam za Sig znam da me neće primit kaj ti briješKorijen mojih problema leži u tome. Što mi ponestalo pive, a nitko nakon 22 h ne prodaje pivo i alkoholna pića . Trijezan ne mogu ja ove gluposti citat. Kad dođem uvijek isto svađa i problemi. Onaj tamo kuka sto je bio kod Latine platio previše nezadovoljan, onaj kuka ženska stavila fejk slike . Onaj kuka za sig sto nije bio s njom Itd. Ne možeš to trijezan pratit poludiš .
Ja ne pijem vec 20 dana... Al stvarno.. Probaj super je...
Doduse bilo je povoda ali nije bilo ekipe...
Hahah samopomoc... Evo neznam... Jednostavno sam ful smirena bez obzira na situaciju oko mene... Prepustila sam se volji vise sileTrijezan idem prostitutkama preko dana ugl, a navečer kad citam ne mogu bit trijezan, al ajd probat cu ne pit
Dlake i bradu. Dlake uglavnom oko pimpeka i jaja , ako te zanima.Ja više ne kukam za Sig znam da me neće primit kaj ti briješ
Prebolio me sa viki koja ga je jebeno zadovoljilaJa više ne kukam za Sig znam da me neće primit kaj ti briješ
Pa nisam svršio kod Viki nakon par min nego njoj u usta dok mi ga pušila .Nemam 58 nego 48 znašJesi ti njih zadovoljio . Ja uvijek te žene zadovoljim. Je viki te zadovoljila da nisi mogao svršit . Da si nađeš curu koja ce te zsdovoljit jesi o tome razmišljao i da se ozenis. Vrijeme ti 58 godina imaš kad ces se zenit ak ne sad. U 84? Nit kuceta nit mačeta .
Tako je SigiPrebolio me sa viki koja ga je jebeno zadovoljila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|