Pa kad svaki post ona. Mislim da cura ne može ni spavat u miru dobila štucavicu od ove dvojice . Ovaj ni dalje Federer ne kuži sto je krivo napravio sto je platio 10x vise i sao se javno hvalit.Hhaha vec je i Ventura popizdeo od Viki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad svaki post ona. Mislim da cura ne može ni spavat u miru dobila štucavicu od ove dvojice . Ovaj ni dalje Federer ne kuži sto je krivo napravio sto je platio 10x vise i sao se javno hvalit.Hhaha vec je i Ventura popizdeo od Viki
Sigi kaj nisi ti otišla jbtHhaha vec je i Ventura popizdeo od Viki
Tako ninja kad dođe kurvi svakoj toj kaže .A sad pred tobom stojim...
Ljubavi se ne bojim...
A nije baš svakoj samo one koje me zadovolje hahaTako ninja kad dođe kurvi svakoj toj kaže .
Ne znas citati... Idem sutra, odnosno danas posljepodne....Sigi kaj nisi ti otišla jbt
PacheniciTako ninja kad dođe kurvi svakoj toj kaže .
Ma to znam nego rekli si da ideš sa foruma i evo tebeNe znas citati... Idem sutra, odnosno danas posljepodne....
Daj ga povedi sa sobom. Malo ga bučni u more da dođe sebi dok još ima komeNe znas citati... Idem sutra, odnosno danas posljepodne....
Pachenici
Odi spat SigiPachenici
Odi ti kod crne pantere vidim voliš mršave. Isto pišu ds je najbolja u gradu . Moraš provjerit toOdi spat Sigi
Ova ti je dobra baš si me nasmijaoDaj ga povedi sa sobom. Malo ga bučni u more da dođe sebi dok još ima kome
Ako ga primiOdi ti kod crne pantere vidim voliš mršave. Isto pišu ds je najbolja u gradu . Moraš provjerit to
Ma inaće volim cure sa oblinama ali Viki je mršava ali mi se sviđa radi pristupa a i zgodna je jbgOdi ti kod crne pantere vidim voliš mršave. Isto pišu ds je najbolja u gradu . Moraš provjerit to
Ma neću ić kod njeOdi ti kod crne pantere vidim voliš mršave. Isto pišu ds je najbolja u gradu . Moraš provjerit to
Sad je i Pantera postala izbirljiva... Ja nemogu danas vise ovo... Uzrujali ste me...Ako ga primi
Njega kuci niko ne cekaDaj ga povedi sa sobom. Malo ga bučni u more da dođe sebi dok još ima kome
Njega kuci niko ne ceka
U tome i jeste problem...
Zasto neces kod nje ici?Ma neću ić kod nje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|