old&ugly
Well-known member
Nemoj, drži se ti narodnjakaMislim da ne bih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj, drži se ti narodnjakaMislim da ne bih
Vidiš SiG oni koji su puno postigli ponašaju se upravo suprotno. A ti si napisala da ti je prostitucija uspon onda mislim da je sve rečeno.Nece... Jer kad jako jako puno postignes sam normalno da si svjestan svojih mogucnosti
Trebala bi ipak. Svi bi trebaliMislim da ne bih
Pa uspon, i vama bi bio uspon da ste onoliku lovu stavili na racunA uspon i u svakom drugom smislu, jer upoznas ljude i razne karaktereVidiš SiG oni koji su puno postigli ponašaju se upravo suprotno. A ti si napisala da ti je prostitucija uspon onda mislim da je sve rečeno.
Prizemlji se pa će lakse biti otriježnjenje.
Trebala bi ipak. Svi bi trebali
Evo odmah cu naci najjadnijeg i da mi jos veceras napravi dijete, sluga pokoranNemoj biti sretna pripremi se odmah na bjedu kužiš ..........
"Malo znanje čini čovjeka oholim, a veliko skromnim. Zato prazno klasje napuhano diže glavu uvis, a puno obara glavu ka zemlji."Vidiš SiG oni koji su puno postigli ponašaju se upravo suprotno.
Pa ti si se dobro oborila trololo, ni tu nikome nisi zanimljiva"Malo znanje čini čovjeka oholim, a veliko skromnim. Zato prazno klasje napuhano diže glavu uvis, a puno obara glavu ka zemlji."
Pablo Neruda
Ajde, trolololice odgovori na sljedece:Jel netko tko voli sebe, zivi po svom i nikoga ne dira ohol?Pa ti si se dobro oborila trololo, ni tu nikome nisi zanimljiva
Pravilo br.1 Nikad ne pričaj o lovi.Pa uspon, i vama bi bio uspon da ste onoliku lovu stavili na racunA uspon i u svakom drugom smislu, jer upoznas ljude i razne karaktere
Ko se tu uplitao u čiji život?Volite i vi sebe, manje cete biti ogorceni i uplitati se u tude živote
Al pitali ste me... Ja vam odg, sta da vam kukam tu da nemam djetetu za mlijeko ko 90 posto oglasnikauspon, jer sam stavila na stranu veliku lovuPravilo br.1 Nikad ne pričaj o lovi.
Vi svi u moj... Sta vas zaboli tko gdje s kim sta... Kako ja tu nikad nikoga ne pitam nista privatno..Ko se tu uplitao u čiji život?
pravilo br.2 :Pravilo br.1 Nikad ne pričaj o lovi.
nastojiš?Pa recimo oni koji mene smatraju prijateljom ..znsm da iskoristavaju moj status..da se ogrebu
Dok ekipu iz skolskih dana koji su daleko ispod mog materijalmog statusa i smatram ih prijateljima nastojim ne ponizavati.
Trololice nisi mi odgovorila..pravilo br.2 :
''Ako želiš da se o tebi dobro misli, nemoj o sebi dobro govoriti.'' ( Blaise Pascal )
Ajmo i mi naci nestoE, al top si, bez zajebancije..Svako ima pravo na jednu tuđu mudrost. To bi trebao biti limit kao 0,5 promila u prometu
Ovo koda slusam svoju zenuZasto vam je npr ona top a ne ta navijacica koja izgleda identicno?
Evo ga klasik za sve vas from the Big J himself. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. A da vas vidim sada.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|