Sisata i guzata
Well-known member
I ja mislimAhhhhhhh ne vole se ljudi vidjeti u tom scenariju.
Nekima je tema mozda pre bliska u stvarnosti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja mislimAhhhhhhh ne vole se ljudi vidjeti u tom scenariju.
Nekima je tema mozda pre bliska u stvarnosti?
Ja te nisam pitao o lovi. Pravilo br.2 Nikada nikada ne pričaj o lovi.Al pitali ste me... Ja vam odg, sta da vam kukam tu da nemam djetetu za mlijeko ko 90 posto oglasnikauspon, jer sam stavila na stranu veliku lovu
Mene bi to palilo bas.I ja mislim
Ali ja sam rekla razlog zasto sam se uzdigla... Mora biti neki razlogJa te nisam pitao o lovi. Pravilo br.2 Nikada nikada ne pričaj o lovi.
Ko je te pitao gdje si i s kim? Tvoja stvar. SiG umišljaš si. Pa ovo je obični forum kao da je tu nekome stalo do tebe ili bilo koga. Osim možda Venturi?Vi svi u moj... Sta vas zaboli tko gdje s kim sta... Kako ja tu nikad nikoga ne pitam nista privatno..
Pa ono imat ces muza, neces, djecu, s kim se druzis, jesu kriminalci, jesi im provukla karticu i izdala racunKo je te pitao gdje si i s kim? Tvoja stvar. SiG umišljaš si. Pa ovo je obični forum kao da je tu nekome stalo do tebe ili bilo koga. Osim možda Venturi?
Sretne ko hanuma u kupus aJos samo da dodam jebote sto su vase zene sretne s vama
Rodis se da budes skroman haha valjda se rodis da uzivas u zivotuMana... I to velika
Svaka cast!Sretne ko hanuma u kupus a
Rodis se da budes skroman haha valjda se rodis da uzivas u zivotu
Tera stella est. Rekao bi Zoki.Evo ga klasik za sve vas from the Big J himself. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. A da vas vidim sada.
Svoji orginalniA kakvi bi trebali biti?
Originali su na cijeniSvoji orginalni
Mehunka je komad .mada kak he upecaka onog Jodlera malo se opustila..Daj nabroji molim te. Pa Lile je boginja svih Slavena.
u pravu siAl pitali ste me... Ja vam odg, sta da vam kukam tu da nemam djetetu za mlijeko ko 90 posto oglasnikauspon, jer sam stavila na stranu veliku lovu
Uuf ja znam tko ju je jebao ali cuvam tajnu... Je, dobar milfMehunka je komad .mada kak he upecaka onog Jodlera malo se opustila..
Pa naravno meni smetaju lažni moralistiOriginali su na cijeni
Ahhhhhhh ne vole se ljudi vidjeti u tom scenariju.
Nekima je tema
Hah ona nije izoperirana cista ljepota ...Uuf ja znam tko ju je jebao ali cuvam tajnu... Je, dobar milf
Pa sve se vrti oko love jbg... Takav je zivot, ni meni nije drago zbog togajebeš to dok se sve svodi na lovu
Jel bilo za dzaba?Uuf ja znam tko ju je jebao ali cuvam tajnu... Je, dobar milf
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|