Patak
Well-known member
Budi sto jesi to je slobodaPa naravno meni smetaju lažni moralisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi sto jesi to je slobodaPa naravno meni smetaju lažni moralisti
Ma je, al jbg ajmo naci jednu koja nijeHah ona nije izoperirana cista ljepota ...
Ne znam u kojoj kombinacijiJel bilo za dzaba?
samo uzivaj na maksimumPa sve se vrti oko love jbg... Takav je zivot, ni meni nije drago zbog toga
Pardon SiG ti si brojne etiketirala da su krimosi. A ja sam pitao je li se družiš s kriminalcima pošto si moralizirala da si iznad njih a oni su oni koji te financiraju. Misliš da te financiraju oni koji čekaju plaću do trećeg u mjesecu. Ili misliš sa su to pošteni biznismeni. Daj se opameti SiG.Pa ono imat ces muza, neces, djecu, s kim se druzis, jesu kriminalci, jesi im provukla karticu i izdala racun
Al kaze se nema dzabe ni u stare babeNe znam u kojoj kombinaciji
Mehunka?Mehunka je komad .mada kak he upecaka onog Jodlera malo se opustila..
Nikakvi biznismeni, a sta ste vi kriminalac kad placate prostitutke?Pardon SiG ti si brojne etiketirala da su krimosi. A ja sam pitao je li se družiš s kriminalcima pošto si moralizirala da si iznad njih a oni su oni koji te financiraju. Misliš da te financiraju oni koji čekaju plaću do trećeg u mjesecu. Ili misliš sa su to pošteni biznismeni. Daj se opameti SiG.
Ja znam ko ju nije jebo.Uuf ja znam tko ju je jebao ali cuvam tajnu... Je, dobar milf
I jaJa znam ko ju nije jebo.
Niste pitali
Nije bilo prilikeNiste pitali
Pisala si o izdašnim iznosima. Većina kurvi tvog profila je u klasi 300/500 a to nije izdašan odnos i ne zgrće se lova na toj cifri.Nikakvi biznismeni, a sta ste vi kriminalac kad placate prostitutke?
Pa naravno da je izdasan iznos kad ti netko dode par puta mjesecno i ostavi par tisuca kn, o cemu pricamoTo su iznosi iz 2012. kad je 300 kn vrijedilo ko sad 600...Pisala si o izdašnim iznosima. Većina kurvi tvog profila je u klasi 300/500 a to nije izdašan odnos i ne zgrće se lova na toj cifri.
Uuf dobra stvar
Prosjek, operirana zena kao i more drugih.. Mogu vam sad nabrijati 10 zena koje izgledaju identicno kao Lidija Bacihaha
Zato jer imam kriterij koji ti nisi prošlaMozes ti nspisat tu sta hoces, al ja znam da se nitko s lovom nije okrenuo. Zasto i bi, drugo je kad se ovim sportom bave ljudi koji nisu za to..
Tako mogu i ja iz nikad slabije ponude iz PO naći 10 cura koje su bolje od tebeProsjek, operirana zena kao i more drugih.. Mogu vam sad nabrijati 10 zena koje izgledaju identicno kao Lidija Bacic
Al kak ti ne kuzis da me zaboli za tvoje kriterije.. Zivis u proslosti jbt 2021.godina zive Priimebila..Zato jer imam kriterij koji ti nisi prošla
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|