old&ugly
Well-known member
I zato se ne čitaju klasici Šimić, Matoš, Polić Kamov, Cesarić nego se sluša ovo smeće i drugima docira o tome kako se ponašajuEvo jedna prigodna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I zato se ne čitaju klasici Šimić, Matoš, Polić Kamov, Cesarić nego se sluša ovo smeće i drugima docira o tome kako se ponašajuEvo jedna prigodna
Uf to je tooo
A zasto ste iskljucivi? Zasto ne bi moglo i jedno i drugo? Btw tko je kome sto sugerirao...I zato se ne čitaju klasici Šimić, Matoš, Polić Kamov, Cesarić nego se sluša ovo smeće i drugima docira o tome kako se ponašaju
Joelov jezik je kao britka sablja.Ma nije, sad je i mene uvrijedio..
Drago mi je da si tu Mozarte, to je zdrava zajebancijaJoelov jezik je kao britka sablja.
Pa ovo je čisti kriminal od glazbe i poezije, to se sluša samo u selima središnje Srbije, to nema veze s ničim, i to slušaju samo krimosi i dotepenci (kako bi ti rekla)A zasto ste iskljucivi? Zasto ne bi moglo i jedno i drugo? Btw tko je kome sto sugerirao...
Opet ste iskljucivi... A meni solite o iskljucivosti i generaliziranju. to sto se vama nesto ne svida ne znaci da nije dobroPa ovo je čisti kriminal od glazbe i poezije, to se sluša samo u selima središnje Srbije, to nema veze s ničim, i to slušaju samo krimosi i dotepenci (kako bi ti rekla)
Pa tko to u ZG sluša???Opet ste iskljucivi... A meni solite o iskljucivosti i generaliziranju. to sto se vama nesto ne svida ne znaci da nije dobro
Svi, klubovi su puniPa tko to u ZG sluša???
Tko to u BG sluša?Pa tko to u ZG sluša???
Zna se tko ide u te klubove, Mamići, Marić Sokol, Gucići.... a po njima pljuješ!!!!Svi, klubovi su puni
cmookićUf to je tooo
da radni ja bi neradni))Pa danas je
Džesi Mocarte legendoIma nas koji to volimo i meni je to zanr broj 1. Ja postujem vas jer ste ko vecina mojih u obitelji i dosta purgera kojima smeta to. Ja sam novija generacija i izlazio sam po klubovima di sam samo to sluso i tu i tamo bi uletio koji nas trash. Ja se uz tu muziku najvise i mogu opustit. Da se razumijemo slusam sve, ali ovo je ipak nesto sta je srcu drago i ne mogu to izbacit iz sebe. I uz to nisam dotepenec i nisam kriminalac
Evo me mrtav sam od posla. Di si tiDžesi Mocarte legendo
Jos uvijek samo mamuMod, sto ti slusas?
Reci da dizes ruke na ono sto ti saljem u wappJos uvijek samo mamu
Reci da dizes ruke na ono sto ti saljem u wapp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|