Sisata i guzata
Well-known member
Aa rock, svida mi se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aa rock, svida mi se
Mod, sto ti slusas?
Pa kako sam te uvrijedio SiG? Nećeš valjda i ti sada u paranoju?Ma nije, sad je i mene uvrijedio..
jer to nejde skupa. ta tvoja muzika je stvarno užas. znam da se to puno sluša,ali nije mi jasno kako se to može slušatiA zasto ste iskljucivi? Zasto ne bi moglo i jedno i drugo? Btw tko je kome sto sugerirao...
i u srbiji ne slušaju svi ovoPa ovo je čisti kriminal od glazbe i poezije, to se sluša samo u selima središnje Srbije, to nema veze s ničim, i to slušaju samo krimosi i dotepenci (kako bi ti rekla)
Ne slusaju ovo Srbi vec Bosanci i Hercegovci..i u srbiji ne slušaju svi ovo
Meni je uzas ono sto vi slusate pa ne prigovaram kad netko stavi nesto drugo...zakljucak svega je da su ukusi razliciti.. Po tome bi ja trebala reci da su svi rockeri heroinski ovisnici...jer to nejde skupa. ta tvoja muzika je stvarno užas. znam da se to puno sluša,ali nije mi jasno kako se to može slušati
smješno.Meni je uzas ono sto vi slusate pa ne prigovaram kad netko stavi nesto drugo...zakljucak svega je da su ukusi razliciti.. Po tome bi ja trebala reci da su svi rockeri heroinski ovisnici...
Napravila sam vam pravu vecer u kafani, ovo svira na fajruntu kad se pale svjetla...
Amadeus, sve 5, svatko neka sluša što voli, ali ne možeš reći da oni koje sam nabrojao nisu zlo i zločin, a oni su najglasniji zagovaratelji te vrste glazbe. Ali onda ne može se biti jeben i pošten, pa pljuvati po kriminalcima a s njima zajedno pjevati i plesati užičko kolo.Ima nas koji to volimo i meni je to zanr broj 1. Ja postujem vas jer ste ko vecina mojih u obitelji i dosta purgera kojima smeta to. Ja sam novija generacija i izlazio sam po klubovima di sam samo to sluso i tu i tamo bi uletio koji nas trash. Ja se uz tu muziku najvise i mogu opustit. Da se razumijemo slusam sve, ali ovo je ipak nesto sta je srcu drago i ne mogu to izbacit iz sebe. I uz to nisam dotepenec i nisam kriminalac
Gospode, koja poveznica... Znaci ako su rockeri i metalci i to slusaoci glazbe, ne izvodaci pedofili ili serijski ubojice znaci da ste i vi... Pa ovo je ograniceno ko balkonAmadeus, sve 5, svatko neka sluša što voli, ali ne možeš reći da oni koje sam nabrojao nisu zlo i zločin, a oni su najglasniji zagovaratelji te vrste glazbe. Ali onda ne može se biti jeben i pošten, pa pljuvati po kriminalcima a s njima zajedno pjevati i plesati užičko kolo.
Hajde ne gnoji, samo ti se uhvati u kolo sa Mamićem i njemu sličnimaGospode, koja poveznica... Znaci ako su rockeri i metalci i to slusaoci glazbe, ne izvodaci pedofili ili serijski ubojice znaci da ste i vi... Pa ovo je ograniceno ko balkon
Dobra dobraaaOvo je moja himna
Meni je on nekako najdraži od svih prekodrinskih pjevačaObozavam Sasu Matica, koja emocija..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|