Patak
Well-known member
pucajHocemo l 'nesto od Sabana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pucajHocemo l 'nesto od Sabana
uh svakodnevnoIma tko kakvu zelju???
dobraaaJedna od omiljenih
Samo ne znam sto ti se dogodilo, meni si ostavio jedan potpuno drugi dojam nego ovdje na forumu.. Pamtit cu te iz tvojih boljih dana...Ajde da se jos jedan konacno pojavio...nisam jedini
Sig, aj priznaj jel se vise ljudi okrenulo ili ostalo??
Jesi zlobna s tim pjesmamaZasto, pa radim vam vecernji program..
A nisam m...Jesi zlobna s tim pjesmama
Sve će ti se to vratitiA nisam m...
Vec je.....Sve će ti se to vratiti
???Samo ne znam sto ti se dogodilo, meni si ostavio jedan potpuno drugi dojam nego ovdje na forumu.. Pamtit cu te iz tvojih boljih dana...
Sto nije jasno??
Drugi dojam nego ovdje na forumu... gdje smo se ti i ja druzili nego na forumu?Sto nije jasno??
A znam tko si... Predstava je jebiga gotova, i nema smisla viseDrugi dojam nego ovdje na forumu... gdje smo se ti i ja druzili nego na forumu?
Halicunacije su gadna stvar...A znam tko si... Predstava je jebiga gotova, i nema smisla vise
Kako gid, tjeraj po svom... Ne zanimas me. Bio si mi ok al to ocito vise nisi ti.. Btw sigurno bi netko tko se negdje okrenuo to pisao po forumu... Reci im da nadu zivot, kod mene nemaju sanseHalicunacije su gadna stvar...
Nemozes valjda popamtiti sve koji su se okretali na vratima
Prijateljski savjet :Kako gid, tjeraj po svom... Ne zanimas me. Bio si mi ok al to ocito vise nisi ti.. Btw sigurno bi netko tko se negdje okrenuo to pisao po forumu... Reci im da nadu zivot, kod mene nemaju sanse
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|