Sisata i guzata
Well-known member
Jesam i to vise puta, cak sam trazila moda da vas odblokiradok su mene vrijeđali nisi rekla ništa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam i to vise puta, cak sam trazila moda da vas odblokiradok su mene vrijeđali nisi rekla ništa
znači zbog tebe me odblokirao? a zašto me blokirao?Jesam i to vise puta, cak sam trazila moda da vas odblokira
Zato jer ste ga vrijedali... I jer je rekao da ste dosadniznači zbog tebe me odblokirao? a zašto me blokirao?
misli da je on prvi počeo vrijeđati. ma nema vezeZato jer ste ga vrijedali... I jer je rekao da ste dosadni
Haha a takvih je bilo dosta makar naša SIG to ne želi priznatiHalicunacije su gadna stvar...
Nemozes valjda popamtiti sve koji su se okretali na vratima
supačObozavanje
Bio si blokiran na jedan dan, to se zove hladjenje, ponekad je dobro stati na loptu, ohladiti, smiriti strasti i razmisliti o svemumisli da je on prvi počeo vrijeđati. ma nema veze
Ja radim samo i iskljucivo s gospodom... Korektan fer odnos me doveo do te pozicije...Haha a takvih je bilo dosta makar naša SIG to ne želi priznati
SiG je jako dobra cura, puna emocija i empatije prema ljudima i životinjama . Nemoj ju vise vrijedjati i ponižavati , smirujem samog sebe i puštam i dalje komunikaciju , ali ako nastaviš dalje na ovakav način , morat ću te zamoliti da se vratiš tamo odakle si došao ili pobjegao.Haha a takvih je bilo dosta makar naša SIG to ne želi priznati
onda si morao ohladiti i sebeBio si blokiran na jedan dan, to se zove hladjenje, ponekad je dobro stati na loptu, ohladiti, smiriti strasti i razmisliti o svemu
Uglavnom sam vrlo hladan u promišljanjima , osim u krevetu s nekom zgodnom curkomonda si morao ohladiti i sebe
Morala sam se nasmijat na ovo
haha znao samMorala sam se nasmijat na ovo
Tako - tako, bilo je i zabavnijih dana ovdjeda. svi će se posvđati na kraju. ma pustimo to. kako si mi ti oldy?
bilo jeTako - tako, bilo je i zabavnijih dana ovdje
Jel ja vama govorim da ste zla pokvarena osoba i slicne stvari? NE. zato jer ja argumentirano iznosim stavove, ne iskaljujem frustracije.Hajde Mod povuci malo ručnu, pusti neka se iznose stavovi, pa ovo je forum a njegova svrha je iznošenje i sukobljavanje mišljenja. I ako je itko ovdje ne pljuje to je Somy. Premda imam osjećaj da su neki danas dobrano iskapili bocu žestice i trebali bi se pozabaviti mjerenjem maligana.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|