Patak
Well-known member
udvoje je zen bolji))A nee ja kad putujem iskljucivo budem solo, samo meditacija....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
udvoje je zen bolji))A nee ja kad putujem iskljucivo budem solo, samo meditacija....
mozeA nee ja kad putujem iskljucivo budem solo, samo meditacija....
Pohotna nije mogla doc, a imali smo dogovorKakve su procedure na granici
Znaci nista od putovanja van drzave jos uvijekPohotna nije mogla doc, a imali smo dogovor
A turisticki trenutno ne mozes nigdje osim kod nas na more. Za BiH mislim da mozes na 12 sati oticZnaci nista od putovanja van drzave jos uvijek
A jbt uzas sta cu na 12 sati... Pa dokle vise...A turisticki trenutno ne mozes nigdje osim kod nas na more. Za BiH mislim da mozes na 12 sati otic
po spežu i natrag taman ))A jbt uzas sta cu na 12 sati... Pa dokle vise...
Ne znam, lako mi je i to sta granice zatvaraju. Ovaj pajdo s pjesmama mi je posto opasno iritantan hahahaA jbt uzas sta cu na 12 sati... Pa dokle vise...
Po cigaretepo spežu i natrag taman ))
nemoj slusati))Ne znam, lako mi je i to sta granice zatvaraju. Ovaj pajdo s pjesmama mi je posto opasno iritantan hahaha
Takva ni ja nisam... Jos da hoce pustit neku nasu....Ne znam, lako mi je i to sta granice zatvaraju. Ovaj pajdo s pjesmama mi je posto opasno iritantan hahaha
Kolko imas godina?nemoj slusati))
na čevapePo cigarete
Prosla Bihac i Sarajevo. Top....na čevape
Joj sad ce sa lennyja kravitza i massima savica prebacit na djanija. Sve ce ljudi dat samo da im das raskos svoje erogene zoneTakva ni ja nisam... Jos da hoce pustit neku nasu....
neku nasu i vasu hm probat cu ubost))Takva ni ja nisam... Jos da hoce pustit neku nasu....
"sve mi tvoje nedostaje"Joj sad ce sa lennyja kravitza i massima savica prebacit na djanija. Sve ce ljudi dat samo da im das raskos svoje erogene zone
a nego kako mislis da je bolje vrijedat ženu mozda ili prirodno je obožavatJoj sad ce sa lennyja kravitza i massima savica prebacit na djanija. Sve ce ljudi dat samo da im das raskos svoje erogene zone
uh i meni"sve mi tvoje nedostaje"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|