M
Mozart deleted
Guest
Oldy u sta se kladimo da ovo ne slusas u slobodno vrijeme hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oldy u sta se kladimo da ovo ne slusas u slobodno vrijeme hahaha
Jbg baš sam na ušima imam slušalice i Andre RieuOldy u sta se kladimo da ovo ne slusas u slobodno vrijeme hahaha
Laka noc i lake zene oldyLaka noć
Ovaj brat otkrio youtube.
NoćLaka noć
Od rijeci do rijeciSiG ovo si pustaj pod obavezno kad si utucena i kad mislis da zivot nema smisla.
Probali su mnogi, nije islo. Sig je inace veliki protivnik turbo folka... barem je tako pricala prije par mjeseci u venturinoj temi koja je buknula ko pozarOd rijeci do rijeci
Navukao si meili mi je bilo u krvi...Probali su mnogi, nije islo. Sig je inace veliki protivnik turbo folka... barem je tako pricala prije par mjeseci u venturinoj temi koja je buknula ko pozar
pa svako ima svoj okus tako da onoProbali su mnogi, nije islo. Sig je inace veliki protivnik turbo folka... barem je tako pricala prije par mjeseci u venturinoj temi koja je buknula ko pozar
Ne zelim da ispadne da sam ja kriv sto si se ti navukla na cajke. To il volis il ne, trece nema... realno gledano.Navukao si meili mi je bilo u krvi...
Javit cu Venturi...ROCK@ROLL - Seks - Ljubavni oglasnik
Postoji li u Zagrebu pravi frajer ZNACI MUSKARAC. Da ne trazi piskaranja, slike i gluposti takve vrste. Da se dogovori ,ljubavni-oglasnik.net
Evo za oldija oglas ko iz snova
Ti najbolje znasJavit cu Venturi...
Onda mi je uvijek bilo u krvi, samo sam se vratila na tvornicke postavkeNavukao si meili mi je bilo u krvi...
Mislila si da su na forumu sve sami rokeri i jugonostalgicari, ali ima i nas sabana koji smo koljena derali po klubovima na ovu nasu tzv. Kuruzu hahahaOnda mi je uvijek bilo u krvi, samo sam se vratila na tvornicke postavke
Ja sam i radila u kafani tako da su mi svi zanrovi poznatiMislila si da su na forumu sve sami rokeri i jugonostalgicari, ali ima i nas sabana koji smo koljena derali po klubovima na ovu nasu tzv. Kuruzu hahaha
Samo priznaj da volis turbo folk, nemoj mi se izvlacit na poso u kafani hahahaJa sam i radila u kafani tako da su mi svi zanrovi poznati
moji nisu heheJa sam i radila u kafani tako da su mi svi zanrovi poznati
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|