old&ugly
Well-known member
Dobra poruka i pouka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra poruka i pouka
kovanica ima dvije strane))Dobra poruka i pouka
Oldy, vozim cijelo vrijeme pod ručnom , upravo dopuštam diskusiju i razmjenu mišljenja , ali neki put je potrebno stati na loptu i pogledati gdje ćeš uputiti udarac .Hajde Mod povuci malo ručnu, pusti neka se iznose stavovi, pa ovo je forum a njegova svrha je iznošenje i sukobljavanje mišljenja. I ako je itko ovdje ne pljuje to je Somy. Premda imam osjećaj da su neki danas dobrano iskapili bocu žestice i trebali bi se pozabaviti mjerenjem maligana.
Istina, i to si u pravuOldy, vozim cijelo vrijeme pod ručnom , upravo dopuštam diskusiju i razmjenu mišljenja , ali neki put je potrebno stati na loptu i pogledati gdje ćeš uputiti udarac .
Ne možeš konstantno crncu govoriti da je crnac , Kinezu da je kinez ili indijancu da je indijanac. Ne možeš ni ženi govoriti iz poruke u poruku da je kurva, da je debela, da joj se ljudi konstantno okreću na vratima Itd ..........
Zato sto zele privuc moju paznju.. Tipicno djecje nedozrelo ponasanje... Meni je to smijesno, s obzirom na njihove godine pomalo i zalosno...da sam debela govori debeli deckoOldy, vozim cijelo vrijeme pod ručnom , upravo dopuštam diskusiju i razmjenu mišljenja , ali neki put je potrebno stati na loptu i pogledati gdje ćeš uputiti udarac .
Ne možeš konstantno crncu govoriti da je crnac , Kinezu da je kinez ili indijancu da je indijanac. Ne možeš ni ženi govoriti iz poruke u poruku da je kurva, da je debela, da joj se ljudi konstantno okreću na vratima Itd ..........
Oni koji o ženama uvijek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno.kovanica ima dvije strane))
meni nesmetaaa)Zato sto zele privuc moju paznju.. Tipicno djecje nedozrelo ponasanje... Meni je to smijesno, s obzirom na njihove godine pomalo i zalosno...da sam debela govori debeli decko
pa ne opterecujem se ono laganini svako ima svoje misljenjeOni koji o ženama uvijek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno.
Oni koji o njima samo loše govore, ne poznaju ih nikako
Uvijek sam debelima bila debela) Valjda tako lijece svoje komplekse...Takodjer morate shvatit da me za bilo cije misljenje ovdje zaboli k... Jer ne zivim nit cu zivjet od vas...meni nesmetaaa)
meni su debele cool i seksi)Uvijek sam debelima bila debela) Valjda tako lijece svoje komplekse...Takodjer morate shvatit da me za bilo cije misljenje ovdje zaboli k... Jer ne zivim nit cu zivjet od vas...
Ako misliš na Marijola , to nije istina jer on je visok i vitakZato sto zele privuc moju paznju.. Tipicno djecje nedozrelo ponasanje... Meni je to smijesno, s obzirom na njihove godine pomalo i zalosno...da sam debela govori debeli decko
Mos mislit...Ako misliš na Marijola , to nije istina jer on je visok i vitak
Ja nisam stalno bi se seksao sa njimaJa sam sve svoje probleme sa ženama riješio!
Reče sir Elton John
Kakve su procedure na graniciGdje putovati za Uskrs, Hrvatska ili izvan...
Ne lose.... I mislila sam na Istru... Porec npr..u istru))
bo pojima nemam nemam para za putovati haha))Kakve su procedure na granici
super onda nabavim domaće vino))Ne lose.... I mislila sam na Istru... Porec npr..
A nee ja kad putujem iskljucivo budem solo, samo meditacija....super onda nabavim domaće vino))
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|