old&ugly
Well-known member
Hajde dobro, nisi to napisala. OKSamo sam pogledala na svoj IG, a tamo su svi takvi, e i ona navijacica crnokosa iz Hercegovine ne znam kako se zove.. Btw ja to nisam rekla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde dobro, nisi to napisala. OKSamo sam pogledala na svoj IG, a tamo su svi takvi, e i ona navijacica crnokosa iz Hercegovine ne znam kako se zove.. Btw ja to nisam rekla
Niko kao Lile.Zasto vam je npr ona top a ne ta navijacica koja izgleda identicno?
Ne slušam Lile, ne slušam Nives, ali ih je lijepo vidjeti. I mnogi ih pljuju a one guraju dalje bez obzira. Eto zato su topZasto vam je npr ona top a ne ta navijacica koja izgleda identicno?
I ja sam bila zaljubljena u Toma Cruisea sa 10 godina..Niko kao Lile.
E da, i Nives takodjerNe slušam Lile, ne slušam Nives, ali ih je lijepo vidjeti. I mnogi ih pljuju a one guraju dalje bez obzira. Eto zato su top
Evo vidiš da nije bilo teško. Nives poznajem i žena je igračica i to prava.Ne slušam Lile, ne slušam Nives, ali ih je lijepo vidjeti. I mnogi ih pljuju a one guraju dalje bez obzira. Eto zato su top
SiG kad tvoja knjiga bude, premda je njena knjiga šund, najprodavanija knjiga godine, slobodno joj se možeš smijati a do tada....E da, i Nives takodjer
Ja mogu slobodno Bibliju napisati ali necu.. Preveliku bi buru u javnosti izazvalo, sacuvat cu to za sebeSiG kad tvoja knjiga bude, premda je njena knjiga šund, najprodavanija knjiga godine, slobodno joj se možeš smijati a do tada....
Ajme što smo umišljeni, jbt da postoji mjerač narcisoidnosti eksplodirao biJa mogu slobodno Bibliju napisati ali necu.. Preveliku bi buru u javnosti izazvalo, sacuvat cu to za sebe
Dode to s godinama...Ajme što smo umišljeni, jbt da postoji mjerač narcisoidnosti eksplodirao bi
Neke to prođe s godinamaDode to s godinama...
Nece... Jer kad jako jako puno postignes sam normalno da si svjestan svojih mogucnostiNeke to prođe s godinama
Hoće ako shvatiš da je skromnost vrlina.Nece... Jer kad jako jako puno postignes sam normalno da si svjestan svojih mogucnosti
Mana... I to velikaHoće ako shvatiš da je skromnost vrlina.
Mana je kad smo u svojim očima velikiMana... I to velika
A kakvi bi trebali biti?Mana je kad smo u svojim očima veliki
Antun Branko ŠimićA kakvi bi trebali biti?
Nisam ga proucavala...Antun Branko Šimić
Mislim da ne bihTrebala bi. Doviđenja SiG, ipak se moraju i neke obaveze ispuniti, a ne biti cijeli dan na forumu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|