Sisata i guzata
Well-known member
Tebe sam stavila
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe sam stavila
Hahaha,ako ti je tako lakše,ali kažem i dalje mi je bio kod tebe jedan od najbržih okreta u životuUNisi, jedino ako si jedan od klosara koje sam izbacila i blokiralaPa biraj
SiG mi muški mozda jesmo nekada gadovi ali ne mrzim nijednu ženubnitibsmo ljubomorni na drugog muškarca. A vi žene ne podnositi da je neka bolja a Lile je definitivno bolja od 90 žena u RH.Prosjek, operirana zena kao i more drugih.. Mogu vam sad nabrijati 10 zena koje izgledaju identicno kao Lidija Bacic
Mozes ti nspisat tu sta hoces, al ja znam da se nitko s lovom nije okrenuo. Zasto i bi, drugo je kad se ovim sportom bave ljudi koji nisu za to..Hahaha,ako ti je tako lakše,ali kažem i dalje mi je bio kod tebe jedan od najbržih okreta u životu
Ja podnosim, ali mogu i nabrojati 10 istih.. Apsolutno su sve identicne..SiG mi muški mozda jesmo nekada gadovi ali ne mrzim nijednu ženubnitibsmo ljubomorni na drugog muškarca. A vi žene ne podnositi da je neka bolja a Lile je definitivno bolja od 90 žena u RH.
E sad mi je lakše.Tebe sam stavila
Daj nabroji molim te. Pa Lile je boginja svih Slavena.Ja podnosim, ali mogu i nabrojati 10 istih.. Apsolutno su sve identicne..
Razmisljal
Slažem seA sta prvenstveno vas boli kurac tko je kakav stil zivota izabrao? Mene recimo ni najmanje ne boli kakav ste vi izabrali... Ljudi ovdje imaju gadan problem sa vrijedanjem ljudi koji imaju razlicito misljenje od njih
Bozana Vujinovic, Natasa Savija, Tijana Ajfon, KatarinaGrujic, Katarina Zivkovic...Daj nabroji molim te. Pa Lile je boginja svih Slavena.
Nije da je boginja, ali je ekstra, samo joj je glazba za k...Daj nabroji molim te. Pa Lile je boginja svih Slavena.
Isidora Carapina, Aleksandra Moraca.. 98 posto Srbije i 50 posto HrvatskeBozana Vujinovic, Natasa Savija, Tijana Ajfon, KatarinaGrujic, Katarina Zivkovic...
Gdje si našla te osobe????Isidora Carapina, Aleksandra Moraca.. 98 posto Srbije i 50 posto Hrvatske
Sve osobe izoperirane identicno kao LB... Na instagramuGdje si našla te osobe????
Ti si rekla kako mi pojedinci imamo previše slobodnog vremena pa smo na forumu, a uspjela si naći toliko sličnih LB samo na instagramu????Sve osobe izoperirane identicno kao LB... Na instagramu
Samo sam pogledala na svoj IG, a tamo su svi takvi, e i ona navijacica crnokosa iz Hercegovine ne znam kako se zove.. Btw ja to nisam reklaTi si rekla kako mi pojedinci imamo previše slobodnog vremena pa smo na forumu, a uspjela si naći toliko sličnih LB samo na instagramu????
Lile iznad svih. SiG nemoj biti ljubomorna. Ti i dalje imaš top izvedbu.Sve osobe izoperirane identicno kao LB... Na instagramu
Zasto vam je npr ona top a ne ta navijacica koja izgleda identicno?Lile iznad svih. SiG nemoj biti ljubomorna. Ti i dalje imaš top izvedbu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|