Sisata i guzata
Well-known member
A tko su danas pravi prijatelji i mozes li nabrojati bar jednog pravog prijatelja? NEr drustvo za izlazak, kolege i sl.Znaci SIG ti pravih prijatelja nemaš ako smatraš ljude koji ti plaćaju seks prijateljima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tko su danas pravi prijatelji i mozes li nabrojati bar jednog pravog prijatelja? NEr drustvo za izlazak, kolege i sl.Znaci SIG ti pravih prijatelja nemaš ako smatraš ljude koji ti plaćaju seks prijateljima
Ma evo, bas tebe zelim za prijateljaPlati mi svaki tjedan 2 puta druzenje i ja ću ti biti prijatelj
Da hvala Bogu pa imam nekoliko pravih prijatelja,znaci ne bas frendova nego prijatelja koji znam da će mi pomoći u svačemu kao i ja njimaA tko su danas pravi prijatelji i mozes li nabrojati bar jednog pravog prijatelja? NEr drustvo za izlazak, kolege i sl.
Stvarno se zapitaj o čemu ti govoriš????A tko su danas pravi prijatelji i mozes li nabrojati bar jednog pravog prijatelja? NEr drustvo za izlazak, kolege i sl.
Nemaš tih novaca a ni ono najbitnije karizmuMa evo, bas tebe zelim za prijatelja
Nemam povjerenja u ljudeStvarno se zapitaj o čemu ti govoriš????
Ako stvarno nemaš povjerenja u ljude i smatraš da nema pravih prijatelja osim takvih "prijatelja" o kojima ti govoriš
Da, mutava i bez karizme....Nemaš tih novaca a ni ono najbitnije karizmu
UpravoCinjenice ....... su da ekipa tu ima previše slobodnog vremena ........ i da kad bi ljudi znali uistinu tko im je prijatelj prodavalo bi se više lokota i brava metaforicki receno
Ne zna ona gdje udara zato joj je cijeli život ovaj forum.Nadam se da forum neće propasti jer onda bi nam bila SIG u depriStvarno se zapitaj o čemu ti govoriš????
Ako stvarno nemaš povjerenja u ljude i smatraš da nema pravih prijatelja osim takvih "prijatelja" o kojima ti govoriš
Nece, uspjesno ga drzim vec 3 mj na zivotuNe zna ona gdje udara zato joj je cijeli život ovaj forum.Nadam se da forum neće propasti jer onda bi nam bila SIG u depri
Pa recimo oni koji mene smatraju prijateljom ..znsm da iskoristavaju moj status..da se ogrebuA tko su danas pravi prijatelji i mozes li nabrojati bar jednog pravog prijatelja? NEr drustvo za izlazak, kolege i sl.
Da,ali vise nisi popularna kao prije a i ekipa te počela kuzitiNece, uspjesno ga drzim vec 3 mj na zivotu
U svakom čovjeku ima dobrote, i u svakom se čovjeku javlja ljudskost, a tko to neće da vidi to je samo do njega i njegove uskogrudnostiNemam povjerenja u ljude
Eto vidi se kako ste aktivni kad me nema... Bila i ostala najpopularnija.. A ti si netko ili vrlo mlad ili nezreo...Da,ali vise nisi popularna kao prije a i ekipa te počela kuziti
Čak se nekad vise veselim Aninim poruka paranoje i loše gramatike nego tvojim preseravanjima
Zašto,jer kažem istinu?Eto vidi se kako ste aktivni kad me nema... Bila i ostala najpopularnija.. A ti si netko ili vrlo mlad ili nezreo...
Ne, opcenito po prici...Zašto,jer kažem istinu?
Nekoliko njihSIG..nrgo nisam ispratio .imas samo jednog takvog ili vise njih?
Po kojoj priči?Ne, opcenito po prici...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|