Sisata i guzata
Well-known member
A jel vi odlaske kurvi i varanje zene smatrate uspjehom ili padomSig je li taj dio gdje se baviš prostitucijom smetaš usponom ili padom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel vi odlaske kurvi i varanje zene smatrate uspjehom ili padomSig je li taj dio gdje se baviš prostitucijom smetaš usponom ili padom.
Definitivno padom. Ajde ti sada odgovori je li za tebe trenutno bavljenje prostitucijom uspon ili pad.A jel vi odlaske kurvi i varanje zene smatrate uspjehom ili padom
Siguran sam da je ovdje većina neoženjenaA jel vi odlaske kurvi i varanje zene smatrate uspjehom ili padom
Ja se nikad ne mislim jebat dzabe... Ni s 60... Tako da, shvatite li vi ovo kao prostituciju ili kao pomno trazenje partnera definitivno uspon..Definitivno padom. Ajde ti sada odgovori je li za tebe trenutno bavljenje prostitucijom uspon ili pad.
Vecina je ozenjena, odnosno vi moralniSiguran sam da je ovdje većina neoženjena
Suprugu nemam tak da mi svejednoA jel vi odlaske kurvi i varanje zene smatrate uspjehom ili padom
To je postena igraSuprugu nemam tak da mi svejedno
Čudno je to kad ti moraliziraš o svom "dodatnom poslu", ja o svojim "izletima" definitivno ne moraliziram, to prihvaćam kao činjenicuVecina je ozenjena, odnosno vi moralni
Na koji nacin moraliziram?Čudno je to kad ti moraliziraš o svom "dodatnom poslu", ja o svojim "izletima" definitivno ne moraliziram, to prihvaćam kao činjenicu
Ajde ti moralna SiG odgovori je li tvoje bavljenje prostitucijom za tebe uspon ili pad?Vecina je ozenjena, odnosno vi moralni
Sve sam već pročitaoPrimebil ima do 23 h sta citati
Prikazuješ ga u drugačijem svijetlu nego što to je. To je "prodaja tijela" a ne kako ti kažeš odabir partnera.Na koji nacin moraliziram?
Dobro pitanje i sada će biti neki opet odgovor koji nema veze s vezomAjde ti moralna SiG odgovori je li tvoje bavljenje prostitucijom za tebe uspon ili pad?
Tesko je ostat u tokuSve sam već pročitao
Meni nijeTesko je ostat u toku
Ja nemam nist protiv sto platim sex..To je postena igra
Pa ok, ali nije ukljuceno samo tijelo, mi izlazimo, jedemo, pijemo, putujemo.. Kuzite?Prikazuješ ga u drugačijem svijetlu nego što to je. To je "prodaja tijela" a ne kako ti kažeš odabir partnera.
Siguran sam da nemaš takav odnos ni s pola klijenataPa ok, ali nije ukljuceno samo tijelo, mi izlazimo, jedemo, pijemo, putujemo.. Kuzite?
Hoćeš reći da ste prijatelji i taj prijatelj plaća tvoje prijateljstvo---Pa ok, ali nije ukljuceno samo tijelo, mi izlazimo, jedemo, pijemo, putujemo.. Kuzite?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|