ja ne kužim zašto se pravdaš???Ja imam velike profesionalne planove, a privatni su mi da si ne upropastim zivot sa nekom budalom koja me nije vrijedna....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne kužim zašto se pravdaš???Ja imam velike profesionalne planove, a privatni su mi da si ne upropastim zivot sa nekom budalom koja me nije vrijedna....
Imas pravo...ja ne kužim zašto se pravdaš???
Zato su i ovako ogorceni i nesretni...planiraš završit faks pa ga završiš 4g kasnije... planiraš napravit dijete pa ćeš napumpati prvu na koju naletiš jer se plan mora ostvariti...pa kupiš auto na 5 g i slupaš se nakon 2mj
evo sve si planirao a ništa ostvario
ma čak i nisu, ja bi rekao da te dobronamjerno savjetuju ali zvuči gruboZato su i ovako ogorceni i nesretni...
Put do pakla poplocan je dobrim namjerama... Bit cu sasvim iskrena i reci cu jednu veliku istinu a to je da u svojih 28 godina imam vise zivotnog iskustva od prosjecnog pedesetogodisnjaka... Dizanje sa samog dna i ponovni pocetak mi je vec u navicima čak i nisu, ja bi rekao da te dobronamjerno savjetuju ali zvuči grubo
Ovako dok te citam podsjecas mena jednu curu s foruma od prije 10ak godina.Put do pakla poplocan je dobrim namjerama... Bit cu sasvim iskrena i reci cu jednu veliku istinu a to je da u svojih 28 godina imam vise zivotnog iskustva od prosjecnog pedesetogodisnjaka... Dizanje sa samog dna i ponovni pocetak mi je vec u navici
Sve je to sastavbi dio zivota usponi i padoviHej dobro je na dnu nema straha od visokog pada .......
A nism to ja, ovo mi je prvi forum da bas pisem... Nije to samo razmisljanje, prosla sam ja kroz sve to.. To je iskustvoOvako dok te citam podsjecas mena jednu curu s foruma od prije 10ak godina.
Slicno je i ona razmisljala ..cak i bila tvojih godina..
I onda se zaljubila..i nestala
SiG pa nije tvoj nivo prostačenje i psovanje. Ovo je diskusija i nitko ti nije napisao sugestiju kakav stil života da odabereš nego smo pisali. Daj se smiri da neko ne pomisli da lako gubiš živce i da si histerično.A sta prvenstveno vas boli kurac tko je kakav stil zivota izabrao? Mene recimo ni najmanje ne boli kakav ste vi izabrali... Ljudi ovdje imaju gadan problem sa vrijedanjem ljudi koji imaju razlicito misljenje od njih
To je meni vise uzrecicaSiG pa nije tvoj nivo prostačenje i psovanje. Ovo je diskusija i nitko ti nije napisao sugestiju kakav stil života da odabereš nego smo pisali. Daj se smiri da neko ne pomisli da lako gubiš živce i da si histerično.
To možda govori više o tebi a ne o tvojim prijateljima.Nasla sam ovo,
Pogledajte prilog 629
Slazemo seTo možda govori više o tebi a ne o tvojim prijateljima.
PonekadSlazemo se
Sig je li taj dio gdje se baviš prostitucijom smetaš usponom ili padom.Put do pakla poplocan je dobrim namjerama... Bit cu sasvim iskrena i reci cu jednu veliku istinu a to je da u svojih 28 godina imam vise zivotnog iskustva od prosjecnog pedesetogodisnjaka... Dizanje sa samog dna i ponovni pocetak mi je vec u navici
Tel: 064/677-677
|
|
|
|