Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i danas sam, ovo za cuckold je zajebancijajoš jučer si bila presretna sama, što se promjenilo noćas?
zašto imaš predrasude da svi lažu i varaju stalno?Iakoo, i ja nista ne bih imala protiv da muza gledam s drugom.. Mislim, u prevari najvise boli pravljenje druge osobe budalom...
Pa sva moja iskustva su takva, iskustva u obitelji, iskustva svih mojih prijateljica, poznanica,... Svi varaju, e sad hoces li to napravit kao dzukela ili kao swingerzašto imaš predrasude da svi lažu i varaju stalno?
Cek jel ti to ozbiljno???zašto imaš predrasude da svi lažu i varaju stalno?
ozbiljan ko srčani udarCek jel ti to ozbiljno???
Ti ne bi prepoznala kriminalca mi da ti se tako predstaviJesam, ne druzim se s kriminalcima
Mator jesam ali ishlapio nisam i ne sjećam da sam te tražio pa me nisi ni mogla odbiti.Pa evo recimo npr i Vas i Marijola sam odbila vise puta, tak da ono... Niste fora... I dosadna je ta tema vec. A na forumu nisam jer ne mogu u drustvu pisati
Samo neodgovorne osobe ne razmišljaju o sutraNe vidim se, sta bude bude.. A ovi u braku sigurno se vide u braku za 5 godmos mislit, pogotovo u danasnje vrijeme
što joj hoćeš reći? nisam baš shvatio ni jaSamo neodgovorne osobe ne razmišljaju o sutra
Koja kriva predrasuda, ti bi sa svojim predrasudama mogla u policiju, tako i oni rezoniraju da su svi kriminalci, kurve i lopovi. Većina su obiteljski normalni ljudi, koji poštuju svoje bračne partnere i odgajaju svoju djecu.Pa sva moja iskustva su takva, iskustva u obitelji, iskustva svih mojih prijateljica, poznanica,... Svi varaju, e sad hoces li to napravit kao dzukela ili kao swinger
Pročitaj pa ćeš shvatiti, ona se ne vidi nigdje za 5 godina, i živi od danas do sutra, a 5 godina to je već sutra, jer se živi 100 na satšto joj hoćeš reći? nisam baš shvatio ni ja
A daj nemoj nasmijavat ljudeKoja kriva predrasuda, ti bi sa svojim predrasudama mogla u policiju, tako i oni rezoniraju da su svi kriminalci, kurve i lopovi. Većina su obiteljski normalni ljudi, koji poštuju svoje bračne partnere i odgajaju svoju djecu.
Očito imaš opak krug prijatelja i poznanika
Ranjen si očitoA daj nemoj nasmijavat ljude
Samo se prepustite stihiji neka vas nosi.....čitam pa i dalje ne vidim zašto bi radila petogodišnje planove?
ne znam točno ni što je to ali mi se učinilo prikladno za temuI nisu bile bas nesto uspjesne ...
petoljetka? više mi zvuči kao ukupan broj komada koje poševiš za ljetne praznike u pet godinane znam točno ni što je to ali mi se učinilo prikladno za temu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|