To vec da..petoljetka? više mi zvuči kao ukupan broj komada koje poševiš za ljetne praznike u pet godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To vec da..petoljetka? više mi zvuči kao ukupan broj komada koje poševiš za ljetne praznike u pet godina
posao i neke ciljeve se treba planirati, a vezu djecu e to kad se desi desi to je jako malo ljudi napravilo po planuSamo se prepustite stihiji neka vas nosi.....
Ja jesam i to je najbolji dioposao i neke ciljeve se treba planirati, a vezu djecu e to kad se desi desi to je jako malo ljudi napravilo po planu
Jesam , ali sinoc sam pobio tvoju tvrdnju.Ranjen si očito
zašto ne?Jbg moraš imati cilj i odigram do cilja. Posjeti kurvama su ok kratkotrajno da se ispune fantazije i slično ali definitivno ne kao stil života.
Nisam čitao sve što je sinoć napisano tako da ne znam gdje si me to "pobio" ali mislim da sam upravo to napisao "prilika čini lopova"Jesam , ali sinoc sam pobio tvoju tvrdnju.
Cura(zena) ima stalnog partnera, al jbg,trebala joj lova .
Znaci prilika cini lopova.
ti si vjeran?O tome kako je vecina "vjerna".
Vjerni su jer nemaju prilike .
Da imaju..bila bi druga prica
To je moje mišljenje. Ti ako hoćeš izaberi taj stil života. Tvoj izbor.zašto ne?
pa samo pitam zašto to ne može biti životni stil? čak mi se čini vrlo zanimljiv stilTo je moje mišljenje. Ti ako hoćeš izaberi taj stil života. Tvoj izbor.
slažem seA sta prvenstveno vas boli kurac tko je kakav stil zivota izabrao? Mene recimo ni najmanje ne boli kakav ste vi izabrali... Ljudi ovdje imaju gadan problem sa vrijedanjem ljudi koji imaju razlicito misljenje od njih
Ja sam sve uzela za kesNisam čitao sve što je sinoć napisano tako da ne znam gdje si me to "pobio" ali mislim da sam upravo to napisao "prilika čini lopova"
I definitivno čovjek mora barem profesionalno gledati barem 5 godina unaprijed, ali i privatno... pa pogledaj i auto uzimaš na lizing barem 3-5 godina, stan, kuću.....
Ali dobro, svatko ima svoj stav, svoj pogled i na koncu svatko ima i živi svoj život
Ja imam velike profesionalne planove, a privatni su mi da si ne upropastim zivot sa nekom budalom koja me nije vrijedna....netko voli planove netko ne, zašto netko od njih radi krivo? ja mislim da su oboje u pravu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|