old&ugly
Well-known member
I to se ponovno svodi na istoHoćeš reći da ste prijatelji i taj prijatelj plaća tvoje prijateljstvo---
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to se ponovno svodi na istoHoćeš reći da ste prijatelji i taj prijatelj plaća tvoje prijateljstvo---
Pa normalno da jesmo, s obzirom da se vidimo svaki tjedan barem, ako ne i dva puta tjednoHoćeš reći da ste prijatelji i taj prijatelj plaća tvoje prijateljstvo---
S onima s kojima se sad druzim sam takva..Siguran sam da nemaš takav odnos ni s pola klijenata
A sto ima losega u tome?Hoćeš reći da ste prijatelji i taj prijatelj plaća tvoje prijateljstvo---
Obostrana korist, razmjena prosto...A sto ima losega u tome?
I ja svog mehaničara vidim par puta godišnje, i on mi stvarno dobro servira auto, dakle čuva mi glavu, ali je samo mehaničar nije mi prijateljPa normalno da jesmo, s obzirom da se vidimo svaki tjedan barem, ako ne i dva puta tjedno
Upravo takoObostrana korist, razmjena prosto...
Ništa loše, općenito meni nije problem odnos "cura i klijent" ali tu nema prijateljstvaA sto ima losega u tome?
Mi se ne vidimo par puta godisnje vec barem jednom tjedno i normalno da se druzimo vise od onog sto ste vi pola sata sat oralno i odnos navikliI ja svog mehaničara vidim par puta godišnje, i on mi stvarno dobro servira auto, dakle čuva mi glavu, ali je samo mehaničar nije mi prijatelj
Uspon definitivno...Onda SiG tvoja prostitucija je tvoj uspon ili pad?
Pouzdano znam da to nije istinaMi se ne vidimo par puta godisnje vec barem jednom tjedno i normalno da se druzimo vise od onog sto ste vi pola sata sat oralno i odnos navikli
Jedino ako ti znas nekoga koga sam blokirala jbg..Pouzdano znam da to nije istina
Dobijem koliko tražim, pola sata, sat, dva toliko platim i odem domaMi se ne vidimo par puta godisnje vec barem jednom tjedno i normalno da se druzimo vise od onog sto ste vi pola sata sat oralno i odnos navikli
U jbt ako je to uspon....Uspon definitivno...
I to je okDobijem koliko tražim, pola sata, sat, dva toliko platim i odem doma
Ako ću ići na večeru ili na kavu onda ću ići sa frendicama, frendovima....
Sigurno nisu prijatelju u smislu onog pravog prijateljstva ali ako se vide 2 puta tjedno sigurno da je to vise od onog hladnog odnosaNišta loše, općenito meni nije problem odnos "cura i klijent" ali tu nema prijateljstva
Ja ni s ljudima koje prvi put vidim nemam hladni odnis jer nisam hladna osoba.. A pogotovo nekoga koga znam x godinaSigurno nisu prijatelju u smislu onog pravog prijateljstva ali ako se vide 2 puta tjedno sigurno da je to vise od onog hladnog odnosa
Plati mi svaki tjedan 2 puta druzenje i ja ću ti biti prijateljSigurno nisu prijatelju u smislu onog pravog prijateljstva ali ako se vide 2 puta tjedno sigurno da je to vise od onog hladnog odnosa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|