Sisata i guzata
Well-known member
Po energiji, recenicama, pomalo naivnosti.. Sve po malo..Po kojoj priči?
Zato jer ne pušim tvoju priču i preseravanje,zato jer podupirem normalne članove ovdje ili zato jer mi je Ana smiješna i čudna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po energiji, recenicama, pomalo naivnosti.. Sve po malo..Po kojoj priči?
Zato jer ne pušim tvoju priču i preseravanje,zato jer podupirem normalne članove ovdje ili zato jer mi je Ana smiješna i čudna?
Koja energija i pogotovo koja naivnostPo energiji, recenicama, pomalo naivnosti.. Sve po malo..
Jel primas nove ..Nekoliko njih
Prvo i osnovno kod mene se nitko nije okretao jer sam uvijek imala svoje slike, opis, korektan dogovor.Dakle,tu pricu zaboravi. A drugo to sto ti ne kuzis zajebanciju ni da se mi svi medusobno poznajemo i slazemo dovoljno govori o tvom intelektu. Ponosna sam i na sebe i na svoj izgled jer mi je jako puno u zivotu donio, kapiras?Koja energija i pogotovo koja naivnost
Nemoj me krivo shvatiti jer ljepota je nekad u ocima promatrača ali mene smeta kada znam da se u najboljem slučaju cura prosječnog izgleda s viškom kila ovdje predstavlja i piše o sebi kao da je Lidija Bačić.Kod tebe mi je bio jedan od najbržih okreta u životu i čak nisam pokušao ni onu standardnu foru koju kažem curi ako me ne privlači da sam zaboravio novčanik pa se vratim
I samo spominjanje neprestano Lidije Bacic dovoljno govori o tvojoj zrelosti.. Lidija Bacic je teski prosjek, jedna od milijun takvihPrvo i osnovno kod mene se nitko nije okretao jer sam uvijek imala svoje slike, opis, korektan dogovor.Dakle,tu pricu zaboravi. A drugo to sto ti ne kuzis zajebanciju ni da se mi svi medusobno poznajemo i slazemo dovoljno govori o tvom intelektu. Ponosna sam i na sebe i na svoj izgled jer mi je jako puno u zivotu donio, kapiras?
Neces, ja sam zabranila da me se spominje ili preporucujeJel primas nove ..
Mislim pitam jer me frend preporucio kod jedne(ne treba gubiti vrijeme) i sutra je randrvuzs..pa da ne naletim na tebe..
Opa, otkad se mi to međusobno slažemo, i to kao nitko nikome ništa ne zamjera???????Prvo i osnovno kod mene se nitko nije okretao jer sam uvijek imala svoje slike, opis, korektan dogovor.Dakle,tu pricu zaboravi. A drugo to sto ti ne kuzis zajebanciju ni da se mi svi medusobno poznajemo i slazemo dovoljno govori o tvom intelektu. Ponosna sam i na sebe i na svoj izgled jer mi je jako puno u zivotu donio, kapiras?
Ne gledam filmove vec duze, ne stignemOk nesto manje otrovno. Je li itko gledao nesto vrijedno gledanja u zadnje vrijeme ?
Pa ja vam nista ne zamjeram, ovo je sve zajebancija, ni ne poznajem vasOpa, otkad se mi to međusobno slažemo, i to kao nitko nikome ništa ne zamjera???????
Daj se odredi!!!!!drugo to sto ti ne kuzis zajebanciju ni da se mi svi medusobno poznajemo i
Dize atmosferuNišta, samo balkan hitovi to nije dobro
Vas ne znam, znam Joya, Moda, Marijola, Venturu, Omegu...Daj se odredi!!!!!
Ako sam koga zaboravila nek se ne uvrijediVas ne znam, znam Joya, Moda, Marijola, Venturu, Omegu...
Ja sam se okrenuo i nisam jedini,meni je drago da si ponosna na svoj izgled i život ali budi malo realnija,ljudi s imalo mozga ne puse tvoju pričuPrvo i osnovno kod mene se nitko nije okretao jer sam uvijek imala svoje slike, opis, korektan dogovor.Dakle,tu pricu zaboravi. A drugo to sto ti ne kuzis zajebanciju ni da se mi svi medusobno poznajemo i slazemo dovoljno govori o tvom intelektu. Ponosna sam i na sebe i na svoj izgled jer mi je jako puno u zivotu donio, kapiras?
Ako je Lidija Bačić prosjek onda to sve govori o tebiI samo spominjanje neprestano Lidije Bacic dovoljno govori o tvojoj zrelosti.. Lidija Bacic je teski prosjek, jedna od milijun takvih
Nisi, jedino ako si jedan od klosara koje sam izbacila i blokiralaPa birajJa sam se okrenuo i nisam jedini,meni je drago da si ponosna na svoj izgled i život ali budi malo realnija,ljudi s imalo mozga ne puse tvoju priču
Tako je ja sam daleko iznad prosjeka maliAko je Lidija Bačić prosjek onda to sve govori o tebi
SiG budimo realni. Ti si po mojim kriterijima top komad jer ja volim žene sa velikim sisama i velikom guzom. Meni su mršavice bezveze ali o ukusima se ne raspravlja. S druge strane Lile je ultra komad i nije teško prosjek nego vrh. Malo smo pretjerali prema tebi bi u svoje ime ti se ispričavam ali ni ti nisi cvjećka jer dociraš kao da si najmanje akademkinja.I samo spominjanje neprestano Lidije Bacic dovoljno govori o tvojoj zrelosti.. Lidija Bacic je teski prosjek, jedna od milijun takvih
Prosjek, operirana zena kao i more drugih.. Mogu vam sad nabrijati 10 zena koje izgledaju identicno kao Lidija BacicSiG budimo realni. Ti si po mojim kriterijima top komad jer ja volim žene sa velikim sisama i velikom guzom. Meni su mršavice bezveze ali o ukusima se ne raspravlja. S druge strane Lile je ultra komad i nije teško prosjek nego vrh. Malo smo pretjerali prema tebi bi u svoje ime ti se ispričavam ali ni ti nisi cvjećka jer dociraš kao da si najmanje akademkinja.
Vratimo se tebi bi Venturu a živi život kakav hoćeš.
Ako sam koga zaboravila nek se ne uvrijedi
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|