maserkasplit
Well-known member
Ti si obicni rob kulture " moranja" i svi to tako a samim time za mene ispod razine svijestiIma on krila veca nego ti zamisljas za razliku od tebe je duhovno slobodan nesputan i neograničen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si obicni rob kulture " moranja" i svi to tako a samim time za mene ispod razine svijestiIma on krila veca nego ti zamisljas za razliku od tebe je duhovno slobodan nesputan i neograničen
Kako koja situacija nalaze...lako se prilagođavam potrebnim razinama...Aj stvarno nisam mislila da si iste mentalne razine ko pojedini tu al ono ista vrica .. bit ce skoro zanimljivo nisi nista posebno tu pametan
Pa nrmaju svi savjest ili imaju Gle tko to govori?Nitko ne moze biti ti
Marijole U čemu je poanta Jel to u veličiniNitko ti nikoga nije spomenuo...
Postedi nas ove patiteke...
Stisnes odjava i mozes s prijama iz njemacke na cugu...
Oprostite, vi ste odvjetnik doticne?Marijole U čemu je poanta Jel to u veličini
Pa ja ništa ne skrivam a tiRazlika je u tome sto ja svoje najmilije ne provlacim na forumu o kurvama....
Frende ja sam običan Patak nulaOprostite, vi ste odvjetnik doticne?
S takvima ne razgovaram
Branim se šutnjom je je ponekad olakšavajuče ima.terapeutski učinakOprostite, vi ste odvjetnik doticne?
S takvima ne razgovaram
Al Nekome na forumu triba odvjetnik? Imam ja jednog. Prvih oarz godina je bio samo gost na masazi a onda sam ja imala dva slučaja di sam njega uzela i za sad imamo uspjesnu suradju ( platim uslugu korektno)Oprostite, vi ste odvjetnik doticne?
S takvima ne razgovaram
Kakav se odvjetnik brani šutnjomOprostite, vi ste odvjetnik doticne?
S takvima ne razgovaram
Ovisi...koja grana mu je specijalnost?Al Nekome na forumu triba odvjetnik? Imam ja jednog. Prvih oarz godina je bio samo gost na masazi a onda sam ja imala dva slučaja di sam njega uzela i za sad imamo uspjesnu suradju ( platim uslugu korektno)
Ako kome treba javite se .. a tribat ce nekima
Ja npr tuzim tatoo studio za nesavjestan rad a druga tuzba mi je oko nekretnine. Svestran je jeb ga .Ovisi...koja grana mu je specijalnost?
Privatne su sve tuzbe da se razumijemoJa npr tuzim tatoo studio za nesavjestan rad a druga tuzba mi je oko nekretnine. Svestran je jeb ga .
Zato ja nisam patkaMarijole meni si 5 ali barem ti bi trebao znati da što ide visoko nisko padne i.obrnuto
Pa ako neznam farbat jaja Ne farbamJa npr tuzim tatoo studio za nesavjestan rad a druga tuzba mi je oko nekretnine. Svestran je jeb ga .
Neka platePrivatne su sve tuzbe da se razumijemo
Da bi riječ rekaoZato ja nisam patka
Ja sam Patka ali meni je to nebitno Marijofil Sat svima ideZato ja nisam patka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|