maserkasplit
Well-known member
E jebe me se sto tebi fali. Da imas sve sto ti fali ne bi bio s nama tu sadDi mi ie Jura. Fale mi malo laganije teme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jebe me se sto tebi fali. Da imas sve sto ti fali ne bi bio s nama tu sadDi mi ie Jura. Fale mi malo laganije teme
Dresirana patkaJa sam Patka ali meni je to nebitno Marijofil Sat svima ide
Isto tako se i meni jebe sto ti vec par dana vristis ovdjeE jebe me se sto tebi fali. Da imas sve sto ti fali ne bi bio s nama tu sad
Kome čemu?Dresirana patka
45 br. CipelaKome čemu?
Ne vristim ja samo oni sto vi redikuli pakirate u masnicu ja kazem kako je . Idem na pivu u kvart zaradila danas od jutra do maloprije 3000 kn. Znaci boli me kurac za tebe i ikoga al nije vam upalilo ide sve dalje . Sto mislis da si pametan toliko nisi.. nekad je sreca u poniznosti i jednostavnosti ne samo u glumljenju .. Marijole . Oces da i tebi nesto narucim sad kad sidnem ili ces jos jednu casu vode?Isto tako se i meni jebe sto ti vec par dana vristis ovdje
Popij jednu za mene i jednu za smirenje...uzivajNe vristim ja samo oni sto vi redikuli pakirate u masnicu ja kazem kako je . Idem na pivu u kvart zaradila danas od jutra do maloprije 3000 kn. Znaci boli me kurac za tebe i ikoga al nije vam upalilo ide sve dalje . Sto mislis da si pametan toliko nisi.. nekad je sreca u poniznosti i jednostavnosti ne samo u glumljenju .. Marijole . Oces da i tebi nesto narucim sad kad sidnem ili ces jos jednu casu vode?
Alkohol mi ne služi za smirenje vec kad je nesto lipa vecer da se zakuca sto bi rekli ne puno neg pice dva to je limit mojPopij jednu za mene i jednu za smirenje...uzivaj
Ispod stola..Miroooo gdje ste se sakrili...
Miro pa tamo idemo tek nakon "dodi da ostarimo zajedno"Ispod stola..
Znammm....Sigi ja keksice spremam znas di iden
Ja zauzeo pozicijuMiro pa tamo idemo tek nakon "dodi da ostarimo zajedno"
Ranije neka tako treba... Kasnije ce se zaguzvatJa zauzeo poziciju
Oboje hranim kad god vidimHranit golubove ili patke?
Tko to još radi?Hranit golubove ili patke?
Ja plus 7 macjih hranilistaTko to još radi?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|