maserkasplit
Well-known member
Sig saljem ti video por sad kad izadjem iz stana nemoj se smijat samo bi tila da vestu vidis - desigual- 2018 a jbg nwma se oara a veste njihove bezvremenske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MozeeeSig saljem ti video por sad kad izadjem iz stana nemoj se smijat samo bi tila da vestu vidis - desigual- 2018 a jbg nwma se oara a veste njihove bezvremenske
Cuvam i tebi mjesto..ako doneses butelju...Ranije neka tako treba... Kasnije ce se zaguzvat
Vidiš da nemožeš u 3945 br. Cipela
Eto me u centru.. Ali veceras sve fino... KoktelciciCuvam i tebi mjesto..ako doneses butelju...
E jbg ponovo si se izvukla...Eto me u centru.. Ali veceras sve fino... Koktelcici
Baš volim kad.žene zarade Neznam zašto ali etoNe vristim ja samo oni sto vi redikuli pakirate u masnicu ja kazem kako je . Idem na pivu u kvart zaradila danas od jutra do maloprije 3000 kn. Znaci boli me kurac za tebe i ikoga al nije vam upalilo ide sve dalje . Sto mislis da si pametan toliko nisi.. nekad je sreca u poniznosti i jednostavnosti ne samo u glumljenju .. Marijole . Oces da i tebi nesto narucim sad kad sidnem ili ces jos jednu casu vode?
Častiš?Eto me u centru.. Ali veceras sve fino... Koktelcici
SebeČastiš?
Hihi Može dva deca vina bijeloEto me u centru.. Ali veceras sve fino... Koktelcici
Pa to je Ok No Patak pije bijelo vino
Pa to je Ok ali ljubit sebe u ogledalu?
Nego koga?Pa to je Ok ali ljubit sebe u ogledalu?
PreporucljivoJel moguče to ljubit sam sebe
Teške boje sestro?Preporucljivo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|