Patak
Well-known member
Kad bi zidovi progovorili svi bi.šutiliAlo Nr. 1 u Splitu. Jesi izbrojala pare koje si zaradila kako ti kazes na krkanima, poslikala se , poslala frendicama...sta ima jos novoga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi zidovi progovorili svi bi.šutiliAlo Nr. 1 u Splitu. Jesi izbrojala pare koje si zaradila kako ti kazes na krkanima, poslikala se , poslala frendicama...sta ima jos novoga?
Al dala sam zahtjev i poslala 8 por i ne brise ja zelim ic caMislim da ne treba brisati.Zapravo ne treba o tome ni razmišljati
Ovo mi zvuci kao scena iz Velog mista:To je nemoguce. To su vec paralelni svemiri ako ja ostanem a nadam se da necu sutra ce bit stvari koje nikom nece biti ugodne nadam se da admin to nece dopustiti i da ce me blokirati prije
Zvuci mi kao scena iz Velog Mista: ljudi drzte me da ga ne ubijem..To je nemoguce. To su vec paralelni svemiri ako ja ostanem a nadam se da necu sutra ce bit stvari koje nikom nece biti ugodne nadam se da admin to nece dopustiti i da ce me blokirati prije
Kad bi moj stol za masazu govorioKad bi zidovi progovorili svi bi.šutili
Što će @Kozjak Dida ako te obrišu. Od koga će on čitat A4 papire i instrukcije. Njemu treba 2 h da pročita upute.Kad bi moj stol za masazu govorio
Ne drzi berlavi covjece jesi ti glup il se pravis da jesi . 8 por sam poslala sluzbeno da me se izbrise ne ideOvo mi zvuci kao scena iz Velog mista:
Zvuci mi kao scena iz Velog Mista: ljudi drzte me da ga ne ubijem..
Tko te drzi ovdje?
Razlika je u tome sto ja svoje najmilije ne provlacim na forumu o kurvama....Ima svasta sto te zanima.. dolaze mi prije iz njemacke ima da se zapijemo iduci vikend napokon . Mama mi ima dobre nalaze nakon 5 godina sto se bori s karcinomom. Sin mi je isto ok. Ne drogira se ne pusi ne pije ne jer sam mu branila nego je takav .a ti kako tvoja djeca ( ajme sorry nemas nikog) zena? Cura? Ajme sorry jos jednom ti imas samo ege i oglase
E da samo didi . Ima jos nepismenihŠto će @Kozjak Dida ako te obrišu. Od koga će on čitat A4 papire i instrukcije. Njemu treba 2 h da pročita upute.
To ti mislis da ih ne provlacis. I ja sam mislila. Istina je daleko od onog sto ti mislisRazlika je u tome sto ja svoje najmilije ne provlacim na forumu o kurvama....
Prva pametna ti je danasPoanta: tko ne može jebati...uvijek može drkati
Nitko ti nikoga nije spomenuo...To ti mislis da ih ne provlacis. I ja sam mislila. Istina je daleko od onog sto ti mislis
On bio bio samo stol ostalo se njega ne.tičeKad bi moj stol za masazu govorio
Kad bi ti imao krila ne bi ti trebao eurojackpot..On bio bio samo stol ostalo se njega ne.tiče
Netko ti odgovara netko ne To je tako Sve ostalo su nebitne misliNe drzi berlavi covjece jesi ti glup il se pravis da jesi . 8 por sam poslala sluzbeno da me se izbrise ne ide
Aj stvarno nisam mislila da si iste mentalne razine ko pojedini tu al ono ista vrica .. bit ce skoro zanimljivo nisi nista posebno tu pametanNitko ti nikoga nije spomenuo...
Postedi nas ove patiteke...
Stisnes odjava i mozes s prijama iz njemacke na cugu...
Kad bi ti.bio.Patak.a.nisiKad bi ti imao krila ne bi ti trebao eurojackpot..
Ima on krila veca nego ti zamisljas za razliku od tebe je duhovno slobodan nesputan i neograničenKad bi ti imao krila ne bi ti trebao eurojackpot..
Nitko ne moze biti tiKad bi ti.bio.Patak.a.nisi
Marijole ponekad veče cipele ne idu u manje barem to valjda znaš ja nosim39Kad bi ti imao krila ne bi ti trebao eurojackpot..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|