Plovak1990
Well-known member
I ja sam admin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam admin.
Ima neki skriveni motiv Nešto čime nisi zadovoljan Ali tu ti ne mogu pomočiPatak. Ti si dežurni redar ovdje.
Izvini na možebitnim porukama poslanim tebi ili tvojim prijateljicama.
Ide Patak u pravu birtiju na dva deca vina slušalice na ušima No ponekad je i druge poslušati dobar izborNego sto nego redar kamoli srice da su svi ko patkica redari
I ja veg dostavuCekam pizzu
Moram patkice moja ovo je ispod mog nivoa jeb ga da sw ja s redikulima raspravljam sto sam tko sam. Od te svi stvari radije necu bit tu nes ti forumaOk ok svi ste vi admin al moze li me me trajno itko obrisati hvalaaa
Ja ču kasnije jedno jaje u vodu na mekanoI ja veg dostavu
"Dvi"Moram patkice moja ovo je ispod mog nivoa jeb ga da sw ja s redikulima raspravljam sto sam tko sam. Od te svi stvari radije necu bit tu nes ti foruma
Iz iskustva znam da svi koji odu se vrate Pa netko ti odgovara netko neMoram patkice moja ovo je ispod mog nivoa jeb ga da sw ja s redikulima raspravljam sto sam tko sam. Od te svi stvari radije necu bit tu nes ti foruma
Maserka,,,odavdje je nemoguce se iskobeljati, odnosno, iskljuciti.Ok ok svi ste vi admin al moze li me me trajno itko obrisati hvalaaa
Maserkasplit...ovdje te nitko ne može obrisati.Ok ok svi ste vi admin al moze li me me trajno itko obrisati hvalaaa
To je nemoguce. To su vec paralelni svemiri ako ja ostanem a nadam se da necu sutra ce bit stvari koje nikom nece biti ugodne nadam se da admin to nece dopustiti i da ce me blokirati prijeMaserkasplit...ovdje te nitko ne može obrisati.
Tvoj je profil tu gdje je. Biti ces zauvijek tu.
Kakve ti gluposti pričaš Pitanje je.Jesi li slobodan i šta podrazumijevaš pod tim kad to kažeš ostalo su izmišljotinaMaserka,,,odavdje je nemoguce se iskobeljati, odnosno, iskljuciti.
Suđeno nam je neprekidno bivstvovanje na ovom forumu.
Alo Nr. 1 u Splitu. Jesi izbrojala pare koje si zaradila kako ti kazes na krkanima, poslikala se , poslala frendicama...sta ima jos novoga?Gdje su Marijole advokate brazilskih svodnika za sitne pare di si dida pametnjakoviću sta sad zatisje ka je najzanimljivije matkooo imas li jos koju recenziju da nam prosvijetlis um . .. kad me triba blokirati nigdi nikoga jado jadni ti i tvoje recentije to ti je sve u zivotu a jedvaa cekam da te sretnem po gradu negdi ( a Split nas velik nije) da ti se oko vrata zakacim i pitam pred tvojom( sorry nemogu rec ljepsom jer sam je jednom vidila) ruznijom polovicom ( malo al malo si ka paris zgodniji , i da pitam gdje siii tatice kasni uplata za blizance .. nadam se da ces imat nesto pametno za smisliti.. eeej Matko ne boj se glupe maserke boj se one koju potcjenjujes. Bla bla bla bla bla bla .... Infoooooo bla bla bla bla . Ti pametan a ja glupaaaaa.. vrijeme je pametnije admine? Oceli to
Mislim da ne treba brisati.Zapravo ne treba o tome ni razmišljatiTo je nemoguce. To su vec paralelni svemiri ako ja ostanem a nadam se da necu sutra ce bit stvari koje nikom nece biti ugodne nadam se da admin to nece dopustiti i da ce me blokirati prije
Ima svasta sto te zanima.. dolaze mi prije iz njemacke ima da se zapijemo iduci vikend napokon . Mama mi ima dobre nalaze nakon 5 godina sto se bori s karcinomom. Sin mi je isto ok. Ne drogira se ne pusi ne pije ne jer sam mu branila nego je takav .a ti kako tvoja djeca ( ajme sorry nemas nikog) zena? Cura? Ajme sorry jos jednom ti imas samo ege i oglaseAlo Nr. 1 u Splitu. Jesi izbrojala pare koje si zaradila kako ti kazes na krkanima, poslikala se , poslala frendicama...sta ima jos novoga?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|