Sisata i guzata
Well-known member
Ma joj.. Ne trebate hvaka svjevo me malo. moram braniti sigicu. svi ste navalili na nju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma joj.. Ne trebate hvaka svjevo me malo. moram braniti sigicu. svi ste navalili na nju
Sombrero securityevo me malo. moram braniti sigicu. svi ste navalili na nju
Znaci kako se jebem.. E dodaj x 10 u picuhahah jadni jura. neideš pit sa zvijeri haha
Alkoholu, neZnaci kako se jebem.. E dodaj x 10 u picu
Jel sombi pio kad je bio ili morao to raditi na trijeznoAlkoholu, ne
Nece s foruma vise nitko kod maserke ni na kakve masaze tako da ne tribate spremati kokice ,taman oglase brisem i screenam slike s whatsupa blokiranih. Pa kad pocnem pravit po smokvi pederske profile uz broj mobitela pa cu ja napravit kokice pa cemo se svi smijati i jos cu navesti od kud su tocno rodno tako da se jave iz mista rodnog im za jedan brzinski s guza ne samo splicani ... a zena spava kraj njegaDida se malo pritajio...sprema taktiku kako ici na masazu kod maserke...
Maserka pozz nam didu ako naleti
Kazem ti... Nema alkohola kad je performansJel sombi pio kad je bio ili morao to raditi na trijezno
Ne prolazi nikogavjestica jebaj gaizgleda da jedino mene ne prolazi ljubav prema sigi. još mi je zakon
na trijezno. morao sam to sve zapamtiti hahahJel sombi pio kad je bio ili morao to raditi na trijezno
Jadni...na trijezno. morao sam to sve zapamtiti hahah
Lose vam biloooJadni...
GradNece s foruma vise nitko kod maserke ni na kakve masaze tako da ne tribate spremati kokice ,taman oglase brisem i screenam slike s whatsupa blokiranih. Pa kad pocnem pravit po smokvi pederske profile uz broj mobitela pa cu ja napravit kokice pa cemo se svi smijati i jos cu navesti od kud su tocno rodno tako da se jave iz mista rodnog im za jedan brzinski s guza ne samo splicani ... a zena spava kraj njega
Kad vidim da iz A4 diskreciju i zamolbu da se vude normalan po pitanju poziva i poruka novi ne postuju nemoram ni ja njih na kraju krajeva
Grad ispod marjana drhti...pusti klimu, ohladi maloNece s foruma vise nitko kod maserke ni na kakve masaze tako da ne tribate spremati kokice ,taman oglase brisem i screenam slike s whatsupa blokiranih. Pa kad pocnem pravit po smokvi pederske profile uz broj mobitela pa cu ja napravit kokice pa cemo se svi smijati i jos cu navesti od kud su tocno rodno tako da se jave iz mista rodnog im za jedan brzinski s guza ne samo splicani ... a zena spava kraj njega
Kad vidim da iz A4 diskreciju i zamolbu da se vude normalan po pitanju poziva i poruka novi ne postuju nemoram ni ja njih na kraju krajeva
Kako si ti creepy...joj dok se sjetim uhhh
Sta se jos sjecate... Auujoj dok se sjetim uhhh
Ne triba nitko drhtiti to cu napravit iz zabave ko i oni meni ne da se netko drhti . Klima radi cili dan ne boj se ti za moje hladjenje .. svi cemo se sad zabavljati na daljeGrad
Grad ispod marjana drhti...pusti klimu, ohladi malo
Sig kad se kod tebe pije ..prije sex ili poslije meni obadvije opcije pasu...a moze i tokom sexa...Jadni...
jbt to nikad neću zaboravitiSta se jos sjecate... Auu
Ja se ne sjecam sta je prekjuce biloo aman...Sta se jos sjecate... Auu
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|