Sisata i guzata
Well-known member
Ma da sedmo koljeno... Ne ide to tako...Po toj logici,
Dođe jura i ljubi te nakon sto je ljubio polly kojoj sam ja svrsio u usta...ispada da si i ti internacionalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da sedmo koljeno... Ne ide to tako...Po toj logici,
Dođe jura i ljubi te nakon sto je ljubio polly kojoj sam ja svrsio u usta...ispada da si i ti internacionalle
Dobar spin, jos samo da prosiris dobru rijec i svi ce biti zadovoljni ili zadovoljeni kako godBolje ćete spavati
Obično ste nakon seksa izmoreni i umorni, ali to nije jedini razlog zašto spavate dobro. Sperma sadrži melatonin koji je zaslužan za spavanje i opuštanje. Na koji god način unijeli spermu u svoj organizam pozitivno će utjecati na vaš san.
Multivitamini
Jedna žlica sperme sadrži preko 200 proteina i nekoliko bitnih vitamina i minerala kao što su vitamin C, kalcij, fruktoza, magnezij, vitamin B12 i cink. Upravo je cink snažan antioksidans koji usporava starenje. Količina ovih vitamina ovisi o godinima partnera.
Smanjuje krvni tlak
Nedavna istraživanja pokazuju kako oralni seks i gutanje sperme redovito smanjuju krv
Ja sam za to da svi budu zadovoljeni, ali ne da to bude moja duznost ponuda je siroka...Dobar spin, jos samo da prosiris dobru rijec i svi ce biti zadovoljni ili zadovoljeni kako god
Hhaha naravno, nisam ni insinuirao da je na tebi dužnost ipak treba paziti na figuru sa toliko proteina uokoloJa sam za to da svi budu zadovoljeni, ali ne da to bude moja duznost ponuda je siroka...
Nije stvar figure, cisto nema se vremena i interesa za nove ljudeHhaha naravno, nisam ni insinuirao da je na tebi dužnost ipak treba paziti na figuru sa toliko proteina uokolo
Ma znam, samo brbljam .... iako znas da ce uvijek doci novi to je priroda stvariNije stvar figure, cisto nema se vremena i interesa za nove ljude
Pricam o blizoj buducnosti...Ma znam, samo brbljam .... iako znas da ce uvijek doci novi to je priroda stvari
Ah a ...Pricam o blizoj buducnosti...
Sto je to neki privatni sex tape da je vec cenzuriran?Noc je ostala za nama... Ti si.. Ostavio mene u suzama...
OdBolje ćete spavati
Obično ste nakon seksa izmoreni i umorni, ali to nije jedini razlog zašto spavate dobro. Sperma sadrži melatonin koji je zaslužan za spavanje i opuštanje. Na koji god način unijeli spermu u svoj organizam pozitivno će utjecati na vaš san.
Multivitamini
Jedna žlica sperme sadrži preko 200 proteina i nekoliko bitnih vitamina i minerala kao što su vitamin C, kalcij, fruktoza, magnezij, vitamin B12 i cink. Upravo je cink snažan antioksidans koji usporava starenje. Količina ovih vitamina ovisi o godinima partnera.
Smanjuje krvni tlak
Nedavna istraživanja pokazuju kako oralni seks i gutanje sperme redovito smanjuju krvni tlak.
Ovo je dobro za vas žene dobro i geyeve a sto je s nama ostalima dali u onom sto vi ispuštate ima vitamina kakvih (mislim na vase orgazme)?Bolje ćete spavati
Multivitamini
Smanjuje krvni tlak
Nedavna istraživanja pokazuju kako oralni seks i gutanje sperme redovito smanjuju krvni tlak.
Nikada nisi probao sirup od breskve, ali samo određene ..... ovisi o sezoniOd
Ovo je dobro za vas žene dobro i geyeve a sto je s nama ostalima dali u onom sto vi ispuštate ima vitamina kakvih (mislim na vase orgazme)?
Nisam rekao da nisam probao, nego vidis da mi muški vitamine djelimo to sam znao da je sperma dobra za vise toga, ali evo neznam dali i one nama daju vitamineNikada nisi probao sirup od breskve, ali samo određene ..... ovisi o sezoni
Nemam sex tape jbg..diskrecija...nada obric...Sto je to neki privatni sex tape da je vec cenzuriran?
Ma diskrecija je tako 20 stoljece .... znaci potpuna suprotnostNemam sex tape jbg..diskrecija...nada obric...
Kada popijem nema koju neznam....Mirooo jel znate pjesmu stari kocijas sabana saulica?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|