Vrhunska usluga. Detaljnu recenziju ces dobiti kad nam kazes "di si svrsio kod sig"@Marijole Kakva je usluga kod Viki . Oću detaljnu recenziju.Tu ova tražilica ne pouzdana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrhunska usluga. Detaljnu recenziju ces dobiti kad nam kazes "di si svrsio kod sig"@Marijole Kakva je usluga kod Viki . Oću detaljnu recenziju.Tu ova tražilica ne pouzdana
Sat vremena gore???Sad znam da nisi nikad bio kod mene
Ja se druzim samo na dva tri sata, pice, razgovor, seks... Svrsavanje neograniceno, od toga sam barem sat gore... E jbg tu si fulao sefa i stanicu...
Nabijam seSat vremena gore???
60 min u jednoj pozi?
Madmax, bacena ti je rukavica...pa se ti fali sa 20ak min.
Pa sta radis gore 60 min, pletes ili surfas?
Ja nemam predrasuda o tome ako te bas zanima.. Svuda pa i po kosi mozeVrhunska usluga. Detaljnu recenziju ces dobiti kad nam kazes "di si svrsio kod sig"
Woah, napokon informacijeJa nemam predrasuda o tome ako te bas zanima.. Svuda pa i po kosi moze
Al nemate nista od toga,Woah, napokon informacije
Top, e taj stil..
Cemu onda takva vividna ilustracija, S&M na daljinuAl nemate nista od toga,
Eh da i naravno prije susreta mi se moze reci u kojem izdanju da docekam...kao obozavateljica erotskog vesa, carapa, stikli... Lateks odjeca,cipkasti korzeti, body, haljine,tangice, suknje, mrezaste carape, bijele, crne samostojece...
Za one koje zanima, a vidim da ih ima... I kao sto rekoh vec danas nekome u pp, dovoljno mi je ljudi, taman da im se mogu dovoljno posvetiti. Ne trazim dalje.Cemu onda takva vividna ilustracija, S&M na daljinu
Hm, hm... koliko mene sjećanje služi, nije to baš uvijek bilo tako, u ulici pjesnika..Ja se druzim samo na dva tri sata, pice, razgovor, seks... Svrsavanje neograniceno, od toga sam barem sat gore... E jbg tu si fulao sefa i stanicu...
Tako je otkad ja radim to za sebe...ja nisam mogla utjecat na nacin rada u tudem prostoruHm, hm... koliko mene sjećanje služi, nije to baš uvijek bilo tako, u ulici pjesnika..
Blago onome tko ti mrsi kosuJa nemam predrasuda o tome ako te bas zanima.. Svuda pa i po kosi moze
Nee.. Nisam se ja rugala njima vec TEBI...Blago onome tko ti mrsi kosu
Samo pitam bzvz, neki dan se rugala brazilkama jer im se svrsava u usta...a siguran sam da si ti dosada popila par galona sperme
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|