Sisata i guzata
Well-known member
Uz dobro drustvo covjek se uvijek dobro provedejučer se dobro provela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz dobro drustvo covjek se uvijek dobro provedejučer se dobro provela?
Znaci ti i kriteriji, dva suprotna pojma haahahhah. Ipak je prepustam tebi, ti si u fazonu skupljanja nekretnina, pa odradi i ovo za tim.Eee sve bi ti dao da te taj meksikanac primi ali jbg... Kriteriji
Ajde pojebi bakicuu i nemoj je unistit, 2 h dosta, nemoj 3![]()
Joooj da meni treba pomoc za tebe, stvarno bi se zabrinuo za svoje mentalno zdravlje. Shvati moje nejavljanje kao moju milost prema tebi.Btw svaka cast za naseg ceha sto je nasao mudo negdje da mi tu odgovori bez pomoci nekoga sa strane...![]()
Meni do 40 fali jos 12 godina...morat ce se zadovoljit s tobomZnaci ti i kriteriji, dva suprotna pojma haahahhah. Ipak je prepustam tebi, ti si u fazonu skupljanja nekretnina, pa odradi i ovo za tim.
Ona bi dala 10 godina svog zivota da izgleda kao najlosija picka s Ege. Zato i gleda stalno te cure. No dobro mastanje je besplatno.Za te novce odradu vrhunski posao isplati se !!!
Dali bi i 500 eur !!!
Vrhunske picke zasluzuju to.
Neka hvala... Nisam sirota iz nekog dijela svijeta koja radi za 2 kifle mjesecno pa da moram tebe primitOna bi dala 10 godina svog zivota da izgleda kao najlosija picka s Ege. Zato i gleda stalno te cure. No dobro mastanje je besplatno.
Ma kad te vidi, reci ce si gle ovog zgodnog pedeset godisnjeg meksikanca. Karaaambaaa i nece ni pitat za osobnu. Nis ne brini, imas prolaz.Meni do 40 fali jos 12 godina...morat ce se zadovoljit s tobom![]()
Ne jok, ti si iz jos sirotijeg dijela svijeta i radis za jednu kiflu mjesecno.Neka hvala... Nisam sirota iz nekog dijela svijeta koja radi za 2 kifle mjesecno pa da moram tebe primit![]()
Mislim , nisi mi jasna , sto si tako napeta u svezi navodne recenzije,Nemam ja sta tebe izazivat... Ja se ne sramim svojih "recenzija" i navodnih recenzija...
Eto napisala sam recenziju za sebe...
Uz to, s nikim se u zg neces lakse dogivorit nego samnom...
Ako je dogovor u 20 h cak i par dana ranije, ja te cekam od 19 i 40 otusirana, nasminkana, i erotski sredena...
Eto tako...![]()
Zanimljivo... Obicno ljudi primijete da sam s istokaMa kad te vidi, reci ce si gle ovog zgodnog pedeset godisnjeg meksikanca. Karaaambaaa i nece ni pitat za osobnu. Nis ne brini, imas prolaz.
Ma cool sam ja.. Nisam napeta... Nista kontra tebe... Samo volim da je sve fer i korektnoMislim , nisi mi jasna , sto si tako napeta u svezi navodne recenzije,
ako si tako sigurna i profesioalna ,
Ovdje su moje dvije stavljene (mislim u iskustva i recenzije ST).
Jedna bas losa , jer tako bilo da se i drugima ne desi , druga po meni odlicna jer tako i bilo s nekim detaljima koje napisao kao negativne , jer ako netko ide tamo a racuna da sam napisao to sve kako treba a bude lose onda sam lazov.
Iz povratnih info u pp 95% mi govore da je sve to istina odnosno isto iskustvo.
Da ne ispadne da sam ja u dogovoru s osobom za koju sam napisao da je br.1 u st , bio samo jednom i nikad vise .
Evo i u pp imam dosta poruka u svezi tebe i mogu ti reci da se razmjenjivanjem iskustva također slazemo oko 90%
Lip je dan budi cool.
Da je tako morala bi tebe primit kad si mi slao poruke u pp.. Al jbgNe jok, ti si iz jos sirotijeg dijela svijeta i radis za jednu kiflu mjesecno.
Cisti desperados si ti. Po gradji tijela mi bacas full na Čika od Zagora.Zanimljivo... Obicno ljudi primijete da sam s istoka![]()
Ma da evo... Ne znam sta da ti kazemCisti desperados si ti. Po gradji tijela mi bacas full na Čika od Zagora.
PusaMa cool sam ja.. Nisam napeta... Nista kontra tebe... Samo volim da je sve fer i korektno![]()
Ah bebica, nije ti jadno izvlaciti se na pp porukice stalno kad nemas sto za reci vise. To ti je toliko izlizana fora, koja uopce i nije fora. Znas ti dobro zasto si mene odbila. A ja sam ti zahvalan na tomeDa je tako morala bi tebe primit kad si mi slao poruke u pp.. Al jbg
Gle covjek je sam sebe u stanju uvjeriti u nemoguce stvari. Tako da ti vjerujem da si zadovoljna. Zato i jesi pijana svaki dan. Sve ljepse onda izgleda u ogledalu.Ma da evo... Ne znam sta da ti kazem
Zao mi... Moras potrazit nesto sto me dira...
Svojim tijelom ja zadovoljna...
Ma zato sto si mi nezanimljiv... Ono paris ne kao frajer vec nesto kao hobo...Ah bebica, nije ti jadno izvlaciti se na pp porukice stalno kad nemas sto za reci vise. To ti je toliko izlizana fora, koja uopce i nije fora. Znas ti dobro zasto si mene odbila. A ja sam ti zahvalan na tome
Daaa... Dodem vidim tebe tu, procitam poneku fejk recenziju i sta cu moram u kafanuu...Gle covjek je sam sebe u stanju uvjeriti u nemoguce stvari. Tako da ti vjerujem da si zadovoljna. Zato i jesi pijana svaki dan. Sve ljepse onda izgleda u ogledalu.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|