Sisata i guzata
Well-known member
KraljicaPriznajem ja sam stavila oglas al ne dam kucu to sam navela samo da ih navucem ,njima cu dat podrum![]()
Onda jbg Ceh otpada... Ne zadovoljava kriterije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KraljicaPriznajem ja sam stavila oglas al ne dam kucu to sam navela samo da ih navucem ,njima cu dat podrum![]()
Za te novce odradu vrhunski posao isplati se !!!Gledam malo po pa ege hahahh uskoro cete picku placat kao suho zlato...
Brazilski prosjek 40 god 250 ojra![]()
Svatko trosi svoje pare kako misli da je najboljeZa te novce odradu vrhunski posao isplati se !!!
Dali bi i 500 eur !!!
Vrhunske picke zasluzuju to.
Samo se ti smjesi !!!Za te novce odradu vrhunski posao isplati se !!!
Dali bi i 500 eur !!!
Vrhunske picke zasluzuju to.
Znaci navlakušaPriznajem ja sam stavila oglas al ne dam kucu to sam navela samo da ih navucem ,njima cu dat podrum![]()
Naravno pa moran pratiti trendoveZnaci navlakušaaha
Svatko ima svoj tip zene...meni ce to forever biti prosjek i stanc robotizirano...Samo se ti smjesi !!!
Ebiga to je istina
Ako ne mogu dati 1000 e na svoje guste onda ......Svatko trosi svoje pare kako misli da je najbolje![]()
Apsolutno...na koga ces, ako ne na sebe...Ako ne mogu dati 1000 e na svoje guste onda ......
Sig pa nemoj nas smatrat blesavima. Pa valjda znamo kak se to radi. Vidis s kim imas posla .Ako vi uzivate da vam robot govori "hej duso, najljepsi si i imas najbolji kurac, dozivjet ces najbolji seks u zivotu".. To je isto vase pravo....
Sad znam da nisi nikad bio kod meneSig pa nemoj nas smatrat blesavima. Pa valjda znamo kak se to radi. Vidis s kim imas posla .
Ako lezis kao daska i gledas sat kad te stranka pita daj dođi gore a ona kaze molim nisam cula
Po pitanju usluge ne mozes samnom...Sad znam da nisi nikad bio kod mene
Ja se druzim samo na dva tri sata, pice, razgovor, seks... Svrsavanje neograniceno, od toga sam barem sat gore... E jbg tu si fulao sefa i stanicu...![]()
Sig ne izazivaj , ja ne lazem .Sad znam da nisi nikad bio kod mene
Ja se druzim samo na dva tri sata, pice, razgovor, seks... Svrsavanje neograniceno, od toga sam barem sat gore... E jbg tu si fulao sefa i stanicu...![]()
Nemam ja sta tebe izazivat... Ja se ne sramim svojih "recenzija" i navodnih recenzija...Sig ne izazivaj , ja ne lazem .
Frendica Zadranka nek ti potvrdi
Rucnika ima desetak... Neograniceno koristenje... Plahta je nova i stavljena ispred covjeka... Pice takoder ceka ohladeno...Nemam ja sta tebe izazivat... Ja se ne sramim svojih "recenzija" i navodnih recenzija...
Eto napisala sam recenziju za sebe...
Uz to, s nikim se u zg neces lakse dogivorit nego samnom...
Ako je dogovor u 20 h cak i par dana ranije, ja te cekam od 19 i 40 otusirana, nasminkana, i erotski sredena...
Eto tako...![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|