Birtijaške čakule

Imam:70 godina
Tražim osobu:od 40 do 60 godina

OPIS​

Trazim partnera za sex i druzenje ostavljam kucu u Posedarju nisam udavana nemam djece.
Potraziti me osobno u ul Bruna Busica ,prof Maša sada u mirovini

Evo oglasa baka trazi jebaca, ko voli starije dobit ce kucu 😂😂😂😂😂😂😂
Priznajem ja sam stavila oglas al ne dam kucu to sam navela samo da ih navucem ,njima cu dat podrum 🤪

Sig pa nemoj nas smatrat blesavima. Pa valjda znamo kak se to radi. Vidis s kim imas posla .
Ako lezis kao daska i gledas sat kad te stranka pita daj dođi gore a ona kaze molim nisam cula
Sad znam da nisi nikad bio kod mene 🤣
Ja se druzim samo na dva tri sata, pice, razgovor, seks... Svrsavanje neograniceno, od toga sam barem sat gore... E jbg tu si fulao sefa i stanicu...😎

Sad znam da nisi nikad bio kod mene 🤣
Ja se druzim samo na dva tri sata, pice, razgovor, seks... Svrsavanje neograniceno, od toga sam barem sat gore... E jbg tu si fulao sefa i stanicu...😎
Po pitanju usluge ne mozes samnom...
A izgled mozes komentirat da ti se ne svida jer to je relativno... Nekome sam super, nekome ne... Svatko ima svoje.. Ali uslugu ne... Izgled vidis odmah... I lako se okrenes✌️

Sig ne izazivaj , ja ne lazem .
Frendica Zadranka nek ti potvrdi
Nemam ja sta tebe izazivat... Ja se ne sramim svojih "recenzija" i navodnih recenzija...
Eto napisala sam recenziju za sebe...
Uz to, s nikim se u zg neces lakse dogivorit nego samnom...
Ako je dogovor u 20 h cak i par dana ranije, ja te cekam od 19 i 40 otusirana, nasminkana, i erotski sredena...
Eto tako... 🤟

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh