Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd ti prazni jaja drugdje mladoženja niti me zanimaš niti me jebeš niti me boli ina stvar ali jebač mene zaboli ona stvar za tvoj ego odi jebi druge pa šta niste si dosadiliKad sam ti ja plako
Ti samo tražiš.moju pažnju jer te.pičke odjebale pa si frustriran mene boli ona stvar i za tebe i pičkePatak jesi opet pijan?
Odi.traži pičkePatak jesi opet pijan?
Fali ti dio mozga Takvima ko ti je toljaga u ruci Pa ja pijem s kim ja hoču Takvi kao ti neznaju ni piti Takvi razaraju mir ljubav atmosferu vi samo glumite Na olimpijadi pa mravi su mi dražiSto meni fali?
Ja kad pijem znam s kim pijem i sa osobama sa kojim želim piti bez da imam potrebu piti gdje drugi piju jel ti to zvuči LogičnoPatak jesi opet pijan?
Ti se hvataš mene ne ja tebe Odi piši neku recenzijuSto meni fali?
Jel žuti kauč hahaBolje da kupim kutnu da je razvucemo da se razvalimo po njoj nas dvi debele i da udremo po sladoledu i netflixu
Dijete vec imam odraslo i ne mislim vise radjati, mlijeka imam samo biljno a za udaju bi me triba fascinirati malo vise od ovih prica tako da nista jebga.. al hvala na ponudiMaserka udaš se za mene rodiš 2 djece . Tu i tamo mi daš mlijeka. Ako me Bach ne pretekne . Ja bar neću svo mlijeko ukrast bebama sto za Bacha ne mogu garantirati.
Hej javi se na privatnu prepisku.i još nešto do 30 g mora imat godina
Aco gleda, Ana ne da.Hej javi se na privatnu prepisku.
Sig danas raspolozena...
Ma nisam oka sklopila, nadam se u ova dva dana odmorit...Sig danas raspolozena...
Fali Dida jbg, dida inventar...A nedostaje dida...MS ti si odgovorna...
U vezi ovoga smo se sinoc zajebavali drug i ja, kaze da napravim novi profil i stavim lazne slikeDaj oglas sig.. ovdje nema vise musterija...
počni se bavit kuhanjemU vezi ovoga smo se sinoc zajebavali drug i ja, kaze da napravim novi profil i stavim lazne slike
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|