Meni nitko ne svrsava u ustaNee.. Nisam se ja rugala njima vec TEBI...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nitko ne svrsava u ustaNee.. Nisam se ja rugala njima vec TEBI...
Jer ljubis usta u koja se praznilo 3 milijarde ljudi diljem ZemljeNee.. Nisam se ja rugala njima vec TEBI...
Matematika i kurve....Jer ljubis usta u koja se praznilo 3 milijarde ljudi diljem Zemlje![]()
A u moja se prazne oni koje JA odaberem...Jer ljubis usta u koja se praznilo 3 milijarde ljudi diljem Zemlje![]()
Ocito me do sad dobro sluzila, kao i intuicijaMatematika i kurve....
A u moja se prazne oni koje JA odaberem...
Ne, njima salju... A ja biramI one su odabrale da im dolaze ti koji im dolaze....
I imas jako veliki kurac ah ah..."Halo dragi Marijole, dobit ces najbolji seks u zivotu"![]()
Svrsila sam nekoliko puta moja dusoI imas jako veliki kurac ah ah...![]()
Ma Siguran sam da ovi sto dolaze igrat ligu prvaka s dinamom ne napustaju zg a da te ne posjete....Ne, njima salju... A ja biram
Mani se toga...nemas talenta za toSvrsila sam nekoliko puta moja duso![]()
Mene posjete oni koje ja procijenim ili oni koji me posjecuju.. Drz se svoje kivadeMa Siguran sam da ovi sto dolaze igrat ligu prvaka s dinamom ne napustaju zg a da te ne posjete....
LivadeMene posjete oni koje ja procijenim ili oni koji me posjecuju.. Drz se svoje kivade
Oh duso.. Nemoj takoMani se toga...nemas talenta za to
Sperma ko sperma...odabrala ti iki ne...A u moja se prazne oni koje JA odaberem...
Ili odabrao đelo hadziselimovicSperma ko sperma...odabrala ti iki ne...
Pa eto... Ti recimo ljubis usta u koje je svrsavao cijeli svijet i to je ok.. Ti si internacionalna musterijaIli odabrao đelo hadziselimovic
Po toj logici,Pa eto... Ti recimo ljubis usta u koje je svrsavao cijeli svijet i to je ok.. Ti si internacionalna musterija![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|