Meni nitko ne svrsava u ustaNee.. Nisam se ja rugala njima vec TEBI...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni nitko ne svrsava u ustaNee.. Nisam se ja rugala njima vec TEBI...
Jer ljubis usta u koja se praznilo 3 milijarde ljudi diljem ZemljeNee.. Nisam se ja rugala njima vec TEBI...
Matematika i kurve....Jer ljubis usta u koja se praznilo 3 milijarde ljudi diljem Zemlje
A u moja se prazne oni koje JA odaberem...Jer ljubis usta u koja se praznilo 3 milijarde ljudi diljem Zemlje
Ocito me do sad dobro sluzila, kao i intuicijaMatematika i kurve....
A u moja se prazne oni koje JA odaberem...
Ne, njima salju... A ja biramI one su odabrale da im dolaze ti koji im dolaze....
I imas jako veliki kurac ah ah..."Halo dragi Marijole, dobit ces najbolji seks u zivotu"
Svrsila sam nekoliko puta moja dusoI imas jako veliki kurac ah ah...
Ma Siguran sam da ovi sto dolaze igrat ligu prvaka s dinamom ne napustaju zg a da te ne posjete....Ne, njima salju... A ja biram
Mani se toga...nemas talenta za toSvrsila sam nekoliko puta moja duso
Mene posjete oni koje ja procijenim ili oni koji me posjecuju.. Drz se svoje kivadeMa Siguran sam da ovi sto dolaze igrat ligu prvaka s dinamom ne napustaju zg a da te ne posjete....
LivadeMene posjete oni koje ja procijenim ili oni koji me posjecuju.. Drz se svoje kivade
Oh duso.. Nemoj takoMani se toga...nemas talenta za to
Sperma ko sperma...odabrala ti iki ne...A u moja se prazne oni koje JA odaberem...
Ili odabrao đelo hadziselimovicSperma ko sperma...odabrala ti iki ne...
Pa eto... Ti recimo ljubis usta u koje je svrsavao cijeli svijet i to je ok.. Ti si internacionalna musterijaIli odabrao đelo hadziselimovic
Po toj logici,Pa eto... Ti recimo ljubis usta u koje je svrsavao cijeli svijet i to je ok.. Ti si internacionalna musterija
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|