Sisata i guzata
Well-known member
Takoooo jeeeeeKada popijem nema koju neznam....
U dalekom gradu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takoooo jeeeeeKada popijem nema koju neznam....
U dalekom gradu...
Jest da je to stara pijesma ..ali sam ipak ja stariji...Takoooo jeeeee
Faliii Dida moj... Legenda...A veceras birtija prazna ..ekipa na druzenju ..sutra bude recenzija ...
Ma sta je sa njim....Faliii Dida moj... Legenda...
Ne znam... Nestao... Tako on ima neke momente, naljuti se lako...Ma sta je sa njim....
Da da bude recenzija otkrivanja adresa rodnih gradova i svega. Bogami kad ja pocnem po gradu upirat prstom i naglas imenovati tko sto radi gorit ce odvjetnici i rastave a mogla bi i malo zvrkati po noci ove sto meni posalju por u dva tri ujutro za termin uz obavezne poruke da mu se bas sad dize pa ako san slobodna .. jer nemam zivot pa sam slobodna za tvoje dizanje nocno eee pameti .. ( al ne treba citat A4 ) o diskreciji o radnom vrimenu salona i kad su normalne ure za zvat ... Moglo bi postati vatreno ubuduce pojedinim spermatozoidnim mozgicima. Mal je grad Split sretnemo se kad tad na ulici ( sveti duje i lito najcesce pun grad ) onda cemo se igrati cirkusa obostrano ... Zivili i mirno spavali ko i jaA veceras birtija prazna ..ekipa na druzenju ..sutra bude recenzija ...
Dida se malo pritajio...sprema taktiku kako ici na masazu kod maserke...Ma sta je sa njim....
Dida je kralj... Imali smo rasprava ali covjek ima dusuDida se malo pritajio...sprema taktiku kako ici na masazu kod maserke...
Maserka pozz nam didu ako naleti
Dida i ja bi se zapili jedino...E da je dida u zg, davno bi ga sig ugostila...
Di si sombi, ulizico starabok sigi,ms i ostali
Sve ih napijas i onda nitko nezna sta je radio. Zato nema nijedne recenzijeDida i ja bi se zapili jedino...
Emotivniji i od meneDida i ja bi se zapili jedino...
Ne kad pijem onda se ne jebem.. Tako da koga zovem na pice nema sexaSve ih napijas i onda nitko nezna sta je radio. Zato nema nijedne recenzije
evo me malo. moram braniti sigicu. svi ste navalili na njuDi si sombi, ulizico stara
Aj ne seri...kaze jura da si ga napila, sva sreca pa mu je kuca bila blizu...Ne kad pijem onda se ne jebem.. Tako da koga zovem na pice nema sexa
Jok... Nismo se mi vidjeliAj ne seri...kaze jura da si ga napila, sva sreca pa mu je kuca bila blizu...
hahah jadni jura. neideš pit sa zvijeri hahaAj ne seri...kaze jura da si ga napila, sva sreca pa mu je kuca bila blizu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|