Sisata i guzata
Well-known member
Ako se pije nema sex.. Ako sex ne pije se...Sig kad se kod tebe pije ..prije sex ili poslije meni obadvije opcije pasu...a moze i tokom sexa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se pije nema sex.. Ako sex ne pije se...Sig kad se kod tebe pije ..prije sex ili poslije meni obadvije opcije pasu...a moze i tokom sexa...
Ma ajde opisi nam malo...sta si skrt na rijecimajbt to nikad neću zaboraviti
hvala marijole prijatelju stariKako si ti creepy...
to je moje.preimtimno i preljepo. nezaboravnoMa ajde opisi nam malo...sta si skrt na rijecima
Pa neka opise covik...Ma ajde opisi nam malo...sta si skrt na rijecima
a obećanje meni?Sig javim se sutra da mi objasnis kako lipis slike tu s moba a da ne kaze da je velika datoteka , imam screenova dosta pa cemo se ove dane smijati samo da ih poslozim malo
Mislim da bi trebalo iz daljeg slikati ili ne rezati sliku... ProbamoSig javim se sutra da mi objasnis kako lipis slike tu s moba a da ne kaze da je velika datoteka , imam screenova dosta pa cemo se ove dane smijati samo da ih poslozim malo
Bacas laznjake ko prosinecki u najboljim danimaSig javim se sutra da mi objasnis kako lipis slike tu s moba a da ne kaze da je velika datoteka , imam screenova dosta pa cemo se ove dane smijati samo da ih poslozim malo
Ej Sig mogla bi nam ispricat koji zanimljiv detalj sa tvojih susreta....Pa neka opise covik...
Eto vcrs recimo mogu samo da vas zabavljam pricama o svojim zivot mukama...
Sombi nista osobno al ne pada mi na pamet vise rec nista a kamoli poslat nikome vam nista vise ne vjerujem ni ovako ni onako .. imas po netu svega pa .. snaces se i bez menea obećanje meni?
Ovdje neke recenzije samo od muski...da cuje se i druga stranaEj Sig mogla bi nam ispricat koji zanimljiv detalj sa tvojih susreta....
Pa ne znam sto bih izdvojila..Ej Sig mogla bi nam ispricat koji zanimljiv detalj sa tvojih susreta....
dobro da si me strpala u istu vreću sa svima.ok to je tvojeSombi nista osobno al ne pada mi na pamet vise rec nista a kamoli poslat nikome vam nista vise ne vjerujem ni ovako ni onako .. imas po netu svega pa .. snaces se i bez mene
Marijole ti si neki yoda mudrac s planete forum kad ti znas sto tko ima i s cime raspolaze a najvise znas necije namjere i sto hoce il nece napravit . Ja nemam vise sto izgubiti a viruj mi da je to kraj i sto tebe brine svi ce se malo nasmijati il ti zao" kolega " ?Bacas laznjake ko prosinecki u najboljim danima
Nemam vrecu necu da mi nitko vise pise nista pp ni mailovedobro da si me strpala u istu vreću sa svima.ok to je tvoje
Nemam vrecu. Vi klijenti imate vrecu i vi ste ti koji sve gurate u tu istu jer ne bi dolazilo do nekih stvari da nije tako .dobro da si me strpala u istu vreću sa svima.ok to je tvoje
reko sam ok. sve ok. ne ljuti se.Nemam vrecu necu da mi nitko vise pise nista pp ni mailove
Nemam vrecu. Vi klijenti imate vrecu i vi ste ti koji sve gurate u tu istu jer ne bi dolazilo do nekih stvari da nije tako .
Jaoo sombii vi puno pricate ali slabe koristi...dobro da si me strpala u istu vreću sa svima.ok to je tvoje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|