Birtijaške čakule

Marijole ti si neki yoda mudrac s planete forum kad ti znas sto tko ima i s cime raspolaze a najvise znas necije namjere i sto hoce il nece napravit . Ja nemam vise sto izgubiti a viruj mi da je to kraj i sto tebe brine svi ce se malo nasmijati il ti zao" kolega " ?
Mozda i jesam.
Ne kuzim tvoju sizofreniju koja je pocela onog trenutka kada je doticni dao recemziju za masazu, provod iliti sta ja znam..nije ti spomenuo ime, prezime, ugrozio tvoj identitet, privatnost???

U cemu je problem?

Mozda i jesam.
Ne kuzim tvoju sizofreniju koja je pocela onog trenutka kada je doticni dao recemziju za masazu, provod iliti sta ja znam..nije ti spomenuo ime, prezime, ugrozio tvoj identitet, privatnost???

U cemu je problem?
i ja mislim da je od te recenzije se promjenila. po meni nije ništa loše napisao. sad ako ga jebe fasada njegov problem

Mozda i jesam.

U cemu je problem?
Ne da mi se vracat na to s recenzijom vec sam objasnila u cemu je problem njegove su mi por prikrivene drugi su mi prenili da se spominje zadar inace u splitu ima 63836 maserke iz zadra pa cu se utopiti s njima. Sizofrenija je ozbiljna bolest i ako nisi ili nemas u obitelji ili krugu poznanika nekog tko boluje od iste onda mozda da promijenis izbor rijeci jer ja znam kako izgleda kad poznajes nekog takvog pa nemoj. . hvala

Mozda i jesam.

U cemu je problem?
I ne. Nisi yoda na ovoj ni ikojoj drugoj planeti jer je lik yode imao karakteristiku izmedju ostalog i mudrost tako da .. ne. .

Kolege policijo informaticari jel se zabavljate i jel imate i krafne u ruci ono ko iz filmova dok vam " kolege " s foruma sve objasne i odrade posao ili jedete zdrave grickalice 😉

i ja mislim da je od te recenzije se promjenila. po meni nije ništa loše napisao. sad ako ga jebe fasada njegov problem
Ti si me znao kao prije pa znas jesam se promijenila ? Imas li ti obitelj sombi imas li nekog do koga ti je stalo da cure budu diskretne kad se s njima nalazis i jel ocekujes isto od njih il te boli kurcina sto ce netko sa svojim zivotom kad te uvale u problem i to grupno. Oces da ti dam sifru od maila da bacis oko sto dobivam sve zadnje tjedne pa se vrati onda tu i pitaj me sto je

Ti si me znao kao prije pa znas jesam se promijenila ? Imas li ti obitelj sombi imas li nekog do koga ti je stalo da cure budu diskretne kad se s njima nalazis i jel ocekujes isto od njih il te boli kurcina sto ce netko sa svojim zivotom kad te uvale u problem i to grupno. Oces da ti dam sifru od maila da bacis oko sto dobivam sve zadnje tjedne pa se vrati onda tu i pitaj me sto je
kužim ja tebe skroz. sve mi je jasno. ali,srce,nisu sad svi takvi

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh