Birtijaške čakule

Jbg ne znam kakva je kod vas situacija...
Ovdje u zg je puno lakse sto se toga tice...
Recu ti ja sve sutra sto se dogadja i di ce ovo zavrsiti. Kad je bal nek je maskembal .situacija je da u infu pise zamolba da vi volila da susret ostaje u diskreciji da se ne Pise ni dobro ni lose jer ja ne putujem iz Splita svaka dva miseca drugdi jer tu imam obitelj prijatelje rodbinu i jer je salon i salon za masazu i puno prije ovoga. Jer se sjebalo sad sve sto sam gradila i na cemu sam radila toliko godina a kad se sjebalo nek se sjebe i ostalo. Ovdje je situacija sto si tisi i nevidljiviji da te nitko nece dirati. Zahvaljujuci nepostivanju dogovora koji sam zamolila da mi je bitan ,spominjanju seksa koji nemam ka dio must be ponude itd sad je svejedno ,da promijenila se ne nego cu se zahvalit na recenzijama. Jbt sve ove godine svi al svi se drze normalni ljudi dogovora i napisanog i nadje se netko iz ciste zlobe da mi napravi sranje i jos kaze nije lako bit slavan snaces se velika su ti cura jebe se meni za recenziju ka takvu radi se o skretanju paznje i stvri koje su sad povukle druge stvari za sobom . Zasto bi ja u budućnosti postivala tudju diskreciju sad kad nemam sto vise izgubiti ocete kurvu klasicnu dobit cete. .

Da, tu si na forumu o prostituciji. I ponasas se kao razmazena zvijezda...
Izvinite yoda mozes li smislit nesto novo sto jos vec nisam cula da si njoj rekao nesto originalnije. Nisam zvijezda nit sam razmazena jer sam odrasla u uvjetima kakve ti ni u filmu ne bi zamislio tako da to mos pricat ovim Instagramusama , da razmazena 🤦‍♀️

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh