ma nisam lud hahaKupite stap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma nisam lud hahaKupite stap
Al stvarno.... Evo jel mogu bit iskrena kao obicnoma nisam lud haha
Al stvarno.... Evo jel mogu bit iskrena kao obicno
naravnoAl stvarno.... Evo jel mogu bit iskrena kao obicno
Evo.. Znaci..iskreno druzi mi se samo sa vec uhodanom ekipomnaravno
pa kako ću onda postati uhodan haha?Evo.. Znaci..iskreno druzi mi se samo sa vec uhodanom ekipom
Recu ti ja sve sutra sto se dogadja i di ce ovo zavrsiti. Kad je bal nek je maskembal .situacija je da u infu pise zamolba da vi volila da susret ostaje u diskreciji da se ne Pise ni dobro ni lose jer ja ne putujem iz Splita svaka dva miseca drugdi jer tu imam obitelj prijatelje rodbinu i jer je salon i salon za masazu i puno prije ovoga. Jer se sjebalo sad sve sto sam gradila i na cemu sam radila toliko godina a kad se sjebalo nek se sjebe i ostalo. Ovdje je situacija sto si tisi i nevidljiviji da te nitko nece dirati. Zahvaljujuci nepostivanju dogovora koji sam zamolila da mi je bitan ,spominjanju seksa koji nemam ka dio must be ponude itd sad je svejedno ,da promijenila se ne nego cu se zahvalit na recenzijama. Jbt sve ove godine svi al svi se drze normalni ljudi dogovora i napisanog i nadje se netko iz ciste zlobe da mi napravi sranje i jos kaze nije lako bit slavan snaces se velika su ti cura jebe se meni za recenziju ka takvu radi se o skretanju paznje i stvri koje su sad povukle druge stvari za sobom . Zasto bi ja u budućnosti postivala tudju diskreciju sad kad nemam sto vise izgubiti ocete kurvu klasicnu dobit cete. .Jbg ne znam kakva je kod vas situacija...
Ovdje u zg je puno lakse sto se toga tice...
Izbrisala oglas i minjam brojeve . Lekcija naucena al ce i drugi.. kad me vec spominju da imaju sto do zadra pricatEvo.. Znaci..iskreno druzi mi se samo sa vec uhodanom ekipom
Ovo nece biti Happy end...Izbrisala oglas i minjam brojeve . Lekcija naucena al ce i drugi.. kad me vec spominju da imaju sto do zadra pricat
Marijole ne nije ta. Al nije ni tvoja ne zanosi se . Sto ti je vec sig rekla jednom na forumu si o prostituciji dodajem tome ne u ratovima zvijezda. Jer tu nema zvijezdaJel to ta yoda mudrost?
Ma hoce.... Samo zen i ljubav sviOvo nece biti Happy end...
ms filozofiraš previše. sama si došla na forum. mogla si tu očekivati svašta. bit će sve okMarijole ne nije ta. Al nije ni tvoja ne zanosi se . Sto ti je vec sig rekla jednom na forumu si o prostituciji dodajem tome ne u ratovima zvijezda. Jer tu nema zvijezda
Pa ja ne radim happy endove kazu na maili da se samo jebem pitaju tvrde a stol za masazu mi sluzi za peglati ,ruka mi se raspada jer se samo jebem . Jer ih ne zanima A 4 sto ja imam rec za to jer je vjerodostojnija recenzija o seksuOvo nece biti Happy end...
Da, tu si na forumu o prostituciji. I ponasas se kao razmazena zvijezda...Marijole ne nije ta. Al nije ni tvoja ne zanosi se . Sto ti je vec sig rekla jednom na forumu si o prostituciji dodajem tome ne u ratovima zvijezda. Jer tu nema zvijezda
Filozofiras ti previse o necemu stonemas pojma aj da ti dodje do zene da ides po ovom jel bi i onda bila filozofija il volis diskreciju. Aj sombi svojim putem. Hvalams filozofiraš previše. sama si došla na forum. mogla si tu očekivati svašta. bit će sve ok
Valjda si me upoznala imalo da znas da san uvijek nasmijana i sretna al spominjanje od kud je ko je stvarno bilo nepotrebno. Nema nas u Splitu 500Ma ne.. Forum je zezancija ali u stvari treba se ograditi od toga... Ne dozvoliti da utjece na ista niti da ti porusi ista.. Tesko ali...
Ma znam sve...Valjda si me upoznala imalo da znas da san uvijek nasmijana i sretna al spominjanje od kud je ko je stvarno bilo nepotrebno. Nema nas u Splitu 500
Izvinite yoda mozes li smislit nesto novo sto jos vec nisam cula da si njoj rekao nesto originalnije. Nisam zvijezda nit sam razmazena jer sam odrasla u uvjetima kakve ti ni u filmu ne bi zamislio tako da to mos pricat ovim Instagramusama , da razmazenaDa, tu si na forumu o prostituciji. I ponasas se kao razmazena zvijezda...
Jesi i ti razmazena Ili ?Ja cu veceras zaspat nesretna jer ste mi rekli da ovdje nema zvijezda, a ja 7 mj mislim da sam zvijezda
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|