naravno. imam ženu ,znam da riskiramJesi ti spreman na sve kad ides koristit usluge ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno. imam ženu ,znam da riskiramJesi ti spreman na sve kad ides koristit usluge ?
Nisam iz cistog mira nego sto baljezgas da ja imam posla zahvaljujuci nekim preporukama s foruma daj molim tekako može iz čistog mira mi reči da sam glup i tupav?u tom poslu moraš biti spreman na sve. bar tako mislim
Ja sam mislila da si ti vjeran moralan obiteljski covjek a ono jebivjetar ( isto ko sto curama kazete kurve ste ovakve onakve ) a sto ste vi koji varate kako sebe nazivas npr ti kad s kurvi sjednes doma za stol i pitas sto je za ruckic i npr za to vrime ti maserka il kurva posalje poruku il te zvrcne malo a nemate dogovor. Ajme da dogovor je da se cujete samo za dogovor .. e na taj trenutak ne budes spreman. Pusti rezervne brojevenaravno. imam ženu ,znam da riskiram
Vjerujem i ja u vanz
opet vrijeđaš.koji ti je?zašto ti drkaš oženjenima?ili prvo tražiš vjenčani list? mislio sam da si bolja osobaJa sam mislila da si ti vjeran moralan obiteljski covjek a ono jebivjetar ( isto ko sto curama kazete kurve ste ovakve onakve ) a sto ste vi koji varate kako sebe nazivas npr ti kad s kurvi sjednes doma za stol i pitas sto je za ruckic i npr za to vrime ti maserka il kurva posalje poruku il te zvrcne malo a nemate dogovor. Ajme da dogovor je da se cujete samo za dogovor .. e na taj trenutak ne budes spreman. Pusti rezervne brojeve
Sombi zakucaoopet vrijeđaš.koji ti je?zašto ti drkaš oženjenima?ili prvo tražiš vjenčani list? mislio sam da si bolja osoba
Ja sam ga dobila danas i razumjela...Admine blokiraj me ili cu ove dane stavit screenove svih debila koji nisu razumili A4 ... Cisto za zabavu ..
Pa i on njoj...ma skužio sam ja nju dok se svađala s patkom. dok je vidjela da smo stali na stranu patka promjenila je ploču. a pisala mu svašta
Drkam i ozenjenima i neozenjenima u diskreciji obostranoj . Kad ta diskrecija kao sad vise nije obostrana onda cu rec sto mislim o tome. Koji je tebi k vrijedjaj i ti to je ionako tu univerzalni jezik svima . Ja jesam bolja osoba al nije bitno sto mislis tiopet vrijeđaš.koji ti je?zašto ti drkaš oženjenima?ili prvo tražiš vjenčani list? mislio sam da si bolja osoba
Aj ti nama taj A4 da se zabavimo...Admine blokiraj me ili cu ove dane stavit screenove svih debila koji nisu razumili A4 ... Cisto za zabavu ..
da. al znaš patka. bezopasan fullPa i on njoj...
Pisem mu i dan danas .patak je za tebe doktor . I kulture i svega ostalog. Patak i ja smo riješili stvari on je za ostale znanstvenikma skužio sam ja nju dok se svađala s patkom. dok je vidjela da smo stali na stranu patka promjenila je ploču. a pisala mu svašta
Evo Marijole prosao SVE bas SVE u zg... Ide na druge gradoveAj ti nama taj A4 da se zabavimo...
Nema vise izbrisan oglas a A4 nije bija za zabavu vec da pametan razumi a debili zaobidjuAj ti nama taj A4 da se zabavimo...
pogotovo za tebe diskretna ,nevidljiva maserkoPisem mu i dan danas .patak je za tebe doktor . I kulture i svega ostalog. Patak i ja smo riješili stvari on je za ostale znanstvenik
To je njihova stvar sombi...da. al znaš patka. bezopasan full
Prvo nisi sta na njegovu stranu vec pisao meni u pp podrske oko toga ( ulizivanje i supkarenje) a tako si bit ce i patku a ja i on smo rijesili i ostat cu s njim u kontaktu i kad ne budem tu.ma skužio sam ja nju dok se svađala s patkom. dok je vidjela da smo stali na stranu patka promjenila je ploču. a pisala mu svašta
Cine se da...tko je jebo, jebo je....sombi ostao i bez masazeEvo Marijole prosao SVE bas SVE u zg... Ide na druge gradove
Diskretna sam uvijek bila a nevidljiva nazalost vise ne al i to ide ca kad me se obrise pa me zaboli sto cete vi tu sa svojim misljenjimapogotovo za tebe diskretna ,nevidljiva maserko
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|