Sisata i guzata
Well-known member
Poslije ovog ti ne zamjeram nista...Sombiu je zao
Ovoliko ni mi nikad nisko nismo isli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslije ovog ti ne zamjeram nista...Sombiu je zao
Poslala san joj bas kao komentar kad je neko reka da nemam poslaJe zato san ja ovi misec izbrojila priko 20 tis kn a ne ti. Pitaj sig poslala san joj sliku kad san odvajala pare za kredit. Pitaj je i kako nemam posla
AhaBoji se mene
Potvrdujem...Poslala san joj bas kao komentar kad je neko reka da nemam posla
Ma jokMadmax, sta spijuniras...mislis se ukljucit ili?
Skockam se kad izlazim van s prijama sad sam u pidzami tako da nemogu sorry .ma daj se skockaj. kako će ti netko doći kad vidi da javno objavljuješ nešto što je bilo privatno pisano u in box? žao mi je maserkasplit nisi baš oametna ni poduzetna. poslje ovog ti ne zamjeram ništa
Vece Madicu... Kako je... Jel se jebalo sta
Alo, pazi kako se ponasas. To je moj ratni drug. U istim bitkama smo rat vodili..Vece Madicu... Kako je... Jel se jebalo sta
Mislis iste jebali...Alo, pazi kako se ponasas. To je moj ratni drug. U istim bitkama smo rat vodili..
Ajde neka...jure je.moj apaurin..A evo i Jure
I toMislis iste jebali...
Tvoja mlada nada poslje venture kojeg nema otkad sam mu poslala pricu u ppAjde neka...jure je.moj apaurin..
Onda se ljutite kada mi nesto kazemo...ne mozes rec masazama???Mislis iste jebali...
Znas da je sombi
nevjerojatno. slala si sliku love.ovo je vrhJe zato san ja ovi misec izbrojila priko 20 tis kn a ne ti. Pitaj sig poslala san joj sliku kad san odvajala pare za kredit. Pitaj je i kako nemam posla
Pa ja se ne ljutim na nistaOnda se ljutite kada mi nesto kazemo...ne mozes rec masazama???
E moj sombi...i onda se ovdje rade drame i tragedije...za 20 tis mjesecno ti bi zenu odjebao odmah..sta ce.ti diskrecijanevjerojatno. slala si sliku love.ovo je vrh
imaš pravoE moj sombi...i onda se ovdje rade drame i tragedije...za 20 tis mjesecno ti bi zenu odjebao odmah..sta ce.ti diskrecija
Lignjaimaš pravo
Tel: 064/677-677
|
|
|