Sisata i guzata
Well-known member
E jel imas onaj "spasit cu te" sindrom.. Ozbiljno pitamNema venture... moram
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jel imas onaj "spasit cu te" sindrom.. Ozbiljno pitamNema venture... moram
Uvalio sam se ja kad sam krenuo na Google pisati prostitucija recenzije i došao na forum otkrio ege i tako sve krenuloA i on se uvalio kad te preuzeo
Nemam...nego mi je jura simoatican i iskren lik..E jel imas onaj "spasit cu te" sindrom.. Ozbiljno pitam
Kao ono tipa moras nekoga izvest na pravi putE jel imas onaj "spasit cu te" sindrom.. Ozbiljno pitam
Super je deckoNemam...nego mi je jura simoatican i iskren lik..
Iz prve ruke jel?Super je decko
DrugeeeIz prve ruke jel?
I meni se Sigi tvoje tijelo sviđa i da se barem predomisliš pa me ipak primiš baš bi me usrečilaMa da evo... Ne znam sta da ti kazem
Zao mi... Moras potrazit nesto sto me dira...
Svojim tijelom ja zadovoljna...
Necu se predimislitI meni se Sigi tvoje tijelo sviđa i da se barem predomisliš pa me ipak primiš baš bi me usrečila
Mozda se zbog.tebe i predomisli...hvala sto si dosaoI meni se Sigi tvoje tijelo sviđa i da se barem predomisliš pa me ipak primiš baš bi me usrečila
Ne radi ni jedna kafana do 4 ujutro na autobusom kolodvoru u BgFali mi ona pobljuvana kafana u 4 ujutro na autobuskoj stanici u Bg i onaj pijani konobar sto nosi tursku kafu
Eh sad ne...Ne radi ni jedna kafana do 4 ujutro na autobusom kolodvoru u Bg
Hej Sig jel mi možeš preporučit neku sisatu i guzatu sa plavog oglasnikaEh sad ne...
Sta sam ja pimp sorry...Hej Sig jel mi možeš preporučit neku sisatu i guzatu sa plavog oglasnika
Ok nećešSta sam ja pimp sorry...
Ninja kako mislis ic jebat
Ninja kako mislis ic jebat bez auta?
Kak to misliš zašto mi treba auto pa ima taxiNinja kako mislis ic jebat bez auta?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|